NaslovnicaVijestiObjavljena analiza poništenog pogotka Dinama, Modri ​​teško oštećeni

Objavljena analiza poništenog pogotka Dinama, Modri ​​teško oštećeni

Dinamo Zagreb prije dva dana je doživio poraz od Plzena rezultatom 1:0 u četvrtom kolu Konferencijske lige. Ovaj rezultat ih stavlja u izazovnu situaciju za prolazak u grupnu fazu, budući da sada moraju pobijediti u preostala dva kola kako bi zauzeli drugo mjesto na tabeli.

Image credit: Reddit

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


U redovima Dinama ogorčeni su suđenjem u Češkoj, posebice nepriznatim golom Sandra Kulenovića u 94. minuti susreta. Youtube kanal VARCheck, koji se bavi analizom kontroverznih situacija, objavio je 3D analizu poništenog pogotka Zagrepčana. Zaključak analize je da je hrvatski prvak bio oštećen u Plzenu.

Bijesan je bio strateg Modrih Sergej Jakirović koji je istaknuo da je kut kamere na Kulenovićev poništeni gol bio smiješan.

“Na kraju je poništen pogodak, nema to veze s s vezom. Ta crta može biti povučena kako god. Ako gledamo stražnjicu suparničkog igrača, onda Ristovski nikako ne može biti u ofsajdu, kut kamere je smiješan”, rekao je nakon utakmice Sergej Jakirović.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!