NaslovnicaVijestiObjavljena analiza poništenog pogotka Dinama, Modri ​​teško oštećeni

Objavljena analiza poništenog pogotka Dinama, Modri ​​teško oštećeni

Dinamo Zagreb prije dva dana je doživio poraz od Plzena rezultatom 1:0 u četvrtom kolu Konferencijske lige. Ovaj rezultat ih stavlja u izazovnu situaciju za prolazak u grupnu fazu, budući da sada moraju pobijediti u preostala dva kola kako bi zauzeli drugo mjesto na tabeli.

Image credit: Reddit

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


U redovima Dinama ogorčeni su suđenjem u Češkoj, posebice nepriznatim golom Sandra Kulenovića u 94. minuti susreta. Youtube kanal VARCheck, koji se bavi analizom kontroverznih situacija, objavio je 3D analizu poništenog pogotka Zagrepčana. Zaključak analize je da je hrvatski prvak bio oštećen u Plzenu.

Bijesan je bio strateg Modrih Sergej Jakirović koji je istaknuo da je kut kamere na Kulenovićev poništeni gol bio smiješan.

“Na kraju je poništen pogodak, nema to veze s s vezom. Ta crta može biti povučena kako god. Ako gledamo stražnjicu suparničkog igrača, onda Ristovski nikako ne može biti u ofsajdu, kut kamere je smiješan”, rekao je nakon utakmice Sergej Jakirović.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!