Baltimore Orioles – LA Angels; 15.05.2015 MLB

ANGELSI KONAČNO U POZITIVNOM OMJERU

Današnji domaćin Baltimore Orioles (15-17) definitivno nije u formi u kojoj smo ih očekivali. Negativan omjer je još uvijek tu, a oni nikako da postanu konstantni ili da krenu sa serijom pobjeda. U zadnjih 10 utakmica su izgubili šest puta i prvoplasirani Yankeese im sada bježe 4,5 utakmice. U toj diviziji je ionako gužva, tako da te 4,5 utakmice ne znače previše, ali s obzirom na to da Yankeese igraju jako dobro, za Baltimore je vrijeme da se trgnu i krenu igrati bolje. Oni su također poznati po odličnim napadačkim predstavama, ali u spomenutih zadnjih 10 utakmica nisu bili na toj razini i zabilježili su prosjek od 3,64 runa po utkmici.

Nekoliko naših ključnih igrača je upalo u malu krizu i kada se to dogodi onda i cijela ekipa padne u formi. Bez obzira na to ja sam uvjeren kako ćemo mi već danas pokrenuti stvari na bolje iako nas čeka vrlo teška serija protiv odlične ekipe – izjasnio se menadžer Orioles Buck Showalter.

OTVORITE RAČUN NA BET365 KLADIONICI, NAPRAVITE DEPOZIT, TE GLEDAJTE SVE UTAKMICE MLB-A UŽIVO POTPUNO BESPLATNO!!!

Ekipa Angelsa (17-17) je konačno izjednačila omjer pobjeda i poraza i došli su u onu fazu gdje konstantno igraju kvalitetno i pobjeđuju utakmice. Oni su tako upisali tri pobjede u nizu, te četiri pobjede u zadnjih pet utakmica. Ključna stvar su definitivno startni bacači koji su se preporodili i pružili svojoj ekipi svaki put priliku za pobjedu. Njihovi startni bacači su u periodu od zadnjih 10 utakmica upisali sjajni 2,76 era i protivničke udarače ostavili na očajnom .198 udaračkom prosjeku, što je naravno odlično za bacače.
130630213958-chris-davis-orioles-record-single-image-cut

Oriolesi će danas na mound poslati ljevorukog Wei-Yin Chena (1-1; 2,52 era) koji je u jako dobroj formi. U zadnjem startu je odradio sjajan posao na teškom gostovanju kod Yankeesa gdje im je prepustio samo jedan run kroz sedam odličnih izmjena. Bio je izuzetno dominantan i Yankeesi nisu imali nikakve šanse. Bila je to njegova prva pobjeda ove sezoni, a realno je trebao biti na puno boljem omjeru.

Odlično je pogađao lokaciju i kontrolirao je kompletnu utakmicu. To je bilo jako bitno za njegovo samopouzdanje jer nije imao pobjedu i nadam se da će sada biti još bolji jer doista jako puno radi na sebi – komentirao je menadžer Oriolesa.

Chen je ove sezone započeo šest utakmica i u niti jednoj utakmici nije dopustio više od tri runa. U zadnje tri utakmice je dopustio sveukupno pet runova, što je stvarno jako dobro. Na domaćim utakmicama ove sezone je upisao jako dobar 2,57 era. U karijeri protiv Angelsa ima 0-1 omjer i 5,23 era.

Gosti će se pouzdati u svog bacačkog asa Jereda Weavera (1-4; 4,98 era) koji je prije pet dana upisao najbolji start sezone i svoju prvu pobjedu. Odbacao je kompletnu utakmicu protiv Houstona i nije im dopustio niti jedan run. Weaver je ne tipično krenuo u sezonu sa jako lošim startovima, no čini se kako je sada konačno uhvatio pravu formu. U svojoj karijeri je protiv Baltimorea upisao 7-4 omjer i 3,46 era.

[touchcarousel id=’2′]
Ostavite svoj komentar..

Oznake:

Share This

Podijeli sadržaj!

Sviđa ti se sadržaj? Podijeli ga sa prijateljima, biti će ti zahvalni na dobitku ;)