Baltimore Orioles – Philadelphia Phillies; 15.06.2015 MLB

BALTIMORE NE BI SMIO IMATI PUNO PROBLEMA SA PHILADELPHIOM

Ekipa Baltimore Oriolesa (31-31) je konačno ulovila ritam i sada izgledaju onako kako smo ih navikli gledati. Nakon dosta mučenja u početku sezone, nešto se pozitivno dogodilo i Oriolesi su upisali osam pobjeda u poslijednjih 10 odigranih utakmica. Trenutno su četrvti u svojoj diviziji, ali sa samo tri utakmice zaostatka za NY Yankeesima. U toj diviziji su čak četiri ekipi u razmaku od tri utakmice i čini se da bi doista mogli gledati pravu dramu kada dođemo pred kraj sezone.

Iskreno da vam kažem, očekivao sam raniji boom moje ekipe, ali i ovako je dobro. Bilo je samo pitanje vremena kada ćemo postati dominantni. Poboljšali smo našu efektivnost u napadu i mislim da to sada izgleda puno bolje i opasnije za svakog protivnika – izjasnio se menadžer Oriolesa Buck Showalter.

OTVORITE RAČUN NA BET365 KLADIONICI, NAPRAVITE DEPOZIT, TE GLEDAJTE SVE UTAKMICE MLB-A UŽIVO POTPUNO BESPLATNO!!!

Baltimore je u periodu od zadnjih 10 utakmica u prosjeku upisao 5,40 runova po utakmici. Na domaćem terenu su izuzetno opasni sa prosjekom od 5,18. O Philalephiji se nažalost nema što previše reći osim da su najgora ekipa u ligi sa očajnim omjerom 22-42. Jednostavno je sve palo u vodu, ali govorilo se da su pred njima jako teške godine. Oni su u nekakvoj re-konstrukciji kompletne ekipe i teško je reći kada će se oporaviti. Izgubili su devet od zadnjih 10 utakmica, a da stvar bude gora na poslijednjih 59 gostujućih utakmica su upisali samo 16 pobjeda.

130630213958-chris-davis-orioles-record-single-image-cut

Oriolesi će danas na mound poslati jako dobrog ljevorukog bacača Wei Yin-Chena (2-4; 3,21 era). Doista pokazuje da je vrlo sposoban, a sama činjenica da je samo jednom u ovoj sezoni dopustio više od tri runa dovoljno govori o tome. Jedini problem je što mu ekipa nije pružala baš neki run support, ali od kada je napad Oriolesa proradio čini se da će onda i Chenove pobjede doći na svoje.

Osjećam se jako dobro, naporno radim da bi sve išlo kako treba. Želim da to bude još bolji i da imam kontrolu nad svime što radim tokom utakmice – rekao je Chen.

Philadelphia će lopticu u ruku dati 37-godišnjem Aaronu Harangu (4-7; 3,04 era) koji je nakon impresivnog starta u sezonu naglo pao u formi. U poslijednje dvije utakmice je dopustio čak 12 runova, a u šest startova prije toga je dopustio sveukupno šest runova. Očito je da je pad forme prisutan, možda su i godine određeni faktor. Protiv Baltimorea mu baš i nije neka šansa da proba popraviti svoj loš niz, jer on je do sada protiv Baltimorea u karijeri upisao 6,00 era. U poslijednja dva starta protiv njih je dopustio čak 12 runova.

Ovdje nema previše dileme i jasno je da je Baltimore ogroman favorit ovdje. Philliesi će teško nešto napraviti ovdje, posebno ne sada kada je Baltimore ubacio u petu brzinu.

[touchcarousel id=’2′]
Ostavite svoj komentar..

Oznake:

Share This

Podijeli sadržaj!

Sviđa ti se sadržaj? Podijeli ga sa prijateljima, biti će ti zahvalni na dobitku ;)