Cincinnati Reds – Washington Nationals; 29.05.2015 MLB

MOGU LI SE REDSI IZVUĆI IZ DUBOKE KRIZE?

Cincinnati (19-27) nije niti blizu one ekipe koja je odlično krenula u sezonu, sada su zapravo ekipa koja se grčevito bori za bilo kakvu pobjedu. Izgubili su devet od zadnjih 10 utakmica, upisali očajan prosjek od samo 2,72 runa po utakmici u tom periodu i doista je stvarno teško reći što se događa sa tom ekipom. Pitcheri su također dio ovog neuspjeha, zapravo su dosta veliki dio. Njihov era u zadnjih 10 je vjerojatno najgori u ligi u tom period i taj era iznosi 5,51.

Za mene je ovo zapravo nevjerojatno, razumijete? Izgubiš 10 od 11 utakmica, u nekim utakmicama si unutra, u nekima si totalno izvan njih. Kada gubiš na početku utakmice tako ostane na kraju, a kada se to desi samo pomisliš “eh, evo idemo opet”. Udarači se moraju vratiti u ritam, ali i bacači da nam pomognu pronaći pravi put. No, dobro je da imamo slobodan dan da razmislimo o svemu – rekao je ponajbolji udarač Redsa Todd Frazier nakon poraza u zadnjoj utakmici.

OTVORITE RAČUN NA BET365 KLADIONICI, NAPRAVITE DEPOZIT, TE GLEDAJTE SVE UTAKMICE MLB-A UŽIVO POTPUNO BESPLATNO!!!

Washington (28-19) igra najbolji baseball od kako je krenula sezona. Imali su dosta loš period, no od kako je proradio najbolji udarač Bryce Harper, onda je proradila i kompletna ekipa. Natsi su slavili osam puta u zadnjih 10 utakmica, sa prosjekom od četiri runa, s time da se taj prosjek pokvario zbog ne baš produktivne serije kod Chicaga. Spomenuti Harper ima samo 22 godine, a vodeći je u ligi po ostvarenim runovima (41), prvi je sa 18 home runova te prvi u kategoriji RBI (runs batted in) sa 43. Što reći nego doista fantastičan igrač.

Chicago White Sox v Washington Nationals

Domaćini će danas u vatru poslati desnorukog bacača Anthony DeSclafania (2-4; 3,46 era). On je jedna od rijetkih svijetlih točaka u bacačkoj rotaciji Redsa. Imao je nekoliko lošijih nastupa, ali uglavnom to sve drži u normali i u većini slučajeva svojoj ekipi pruža priliku za pobjedom.

Osjećam se dobro, ali moram popraviti još neke stvari. Želim ostati u svom ritmu, svaki put se dobro pripremiti za protivnika i ostati što dulje u igri – rekao je DeSclafani koji ima velike planove za svoju karijeru.

U zadnjem startu je doista bio odličan. Kod Clevelanda je prepusttio tek jedan run u sedam izmjena uz samo tri dopuštena hita. Naravno, njegova ekipa je izgubila tu utakmicu jer mu nisu pružili nikakav run support. Na domaćem terenu posjeduje 0-2 omjer uz loš 5,40 era.

Gosti će se pouzdati u Stephena Strasburga (3-5; 6,50 era) od kojeg se očekuje sve samo ne ovako očajne brojke. Nekadašnji prvi pick na draftu trenutno odrađuje svoju najgoru sezonu u karijeri. Nikako da dođe na zelenu granu i krene bacati u skladu sa svojim potencijalom.

U zadnja tri starta je dopustio čak 15 runova uz 1-2 omjer. Broj strikeouta je drastično pao, udarački prosjek protivnika se digao i jednostavno je Strasburg u začaranom krugu iz kojeg je teško izaći. S obzirom da su Redsi trenutno jako loši, ovaj start je prilika Strasburgu da se iskupi.

Ostavite svoj komentar..

Share This

Podijeli sadržaj!

Sviđa ti se sadržaj? Podijeli ga sa prijateljima, biti će ti zahvalni na dobitku ;)