Cincinnati Reds – Washington Nationals; 29.05.2015 MLB

MOGU LI SE REDSI IZVUĆI IZ DUBOKE KRIZE?

Cincinnati (19-27) nije niti blizu one ekipe koja je odlično krenula u sezonu, sada su zapravo ekipa koja se grčevito bori za bilo kakvu pobjedu. Izgubili su devet od zadnjih 10 utakmica, upisali očajan prosjek od samo 2,72 runa po utakmici u tom periodu i doista je stvarno teško reći što se događa sa tom ekipom. Pitcheri su također dio ovog neuspjeha, zapravo su dosta veliki dio. Njihov era u zadnjih 10 je vjerojatno najgori u ligi u tom period i taj era iznosi 5,51.

Za mene je ovo zapravo nevjerojatno, razumijete? Izgubiš 10 od 11 utakmica, u nekim utakmicama si unutra, u nekima si totalno izvan njih. Kada gubiš na početku utakmice tako ostane na kraju, a kada se to desi samo pomisliš “eh, evo idemo opet”. Udarači se moraju vratiti u ritam, ali i bacači da nam pomognu pronaći pravi put. No, dobro je da imamo slobodan dan da razmislimo o svemu – rekao je ponajbolji udarač Redsa Todd Frazier nakon poraza u zadnjoj utakmici.

OTVORITE RAČUN NA BET365 KLADIONICI, NAPRAVITE DEPOZIT, TE GLEDAJTE SVE UTAKMICE MLB-A UŽIVO POTPUNO BESPLATNO!!!

Washington (28-19) igra najbolji baseball od kako je krenula sezona. Imali su dosta loš period, no od kako je proradio najbolji udarač Bryce Harper, onda je proradila i kompletna ekipa. Natsi su slavili osam puta u zadnjih 10 utakmica, sa prosjekom od četiri runa, s time da se taj prosjek pokvario zbog ne baš produktivne serije kod Chicaga. Spomenuti Harper ima samo 22 godine, a vodeći je u ligi po ostvarenim runovima (41), prvi je sa 18 home runova te prvi u kategoriji RBI (runs batted in) sa 43. Što reći nego doista fantastičan igrač.

Chicago White Sox v Washington Nationals

Domaćini će danas u vatru poslati desnorukog bacača Anthony DeSclafania (2-4; 3,46 era). On je jedna od rijetkih svijetlih točaka u bacačkoj rotaciji Redsa. Imao je nekoliko lošijih nastupa, ali uglavnom to sve drži u normali i u većini slučajeva svojoj ekipi pruža priliku za pobjedom.

Osjećam se dobro, ali moram popraviti još neke stvari. Želim ostati u svom ritmu, svaki put se dobro pripremiti za protivnika i ostati što dulje u igri – rekao je DeSclafani koji ima velike planove za svoju karijeru.

U zadnjem startu je doista bio odličan. Kod Clevelanda je prepusttio tek jedan run u sedam izmjena uz samo tri dopuštena hita. Naravno, njegova ekipa je izgubila tu utakmicu jer mu nisu pružili nikakav run support. Na domaćem terenu posjeduje 0-2 omjer uz loš 5,40 era.

Gosti će se pouzdati u Stephena Strasburga (3-5; 6,50 era) od kojeg se očekuje sve samo ne ovako očajne brojke. Nekadašnji prvi pick na draftu trenutno odrađuje svoju najgoru sezonu u karijeri. Nikako da dođe na zelenu granu i krene bacati u skladu sa svojim potencijalom.

U zadnja tri starta je dopustio čak 15 runova uz 1-2 omjer. Broj strikeouta je drastično pao, udarački prosjek protivnika se digao i jednostavno je Strasburg u začaranom krugu iz kojeg je teško izaći. S obzirom da su Redsi trenutno jako loši, ovaj start je prilika Strasburgu da se iskupi.

[touchcarousel id=’2′]
Ostavite svoj komentar..

Share This

Podijeli sadržaj!

Sviđa ti se sadržaj? Podijeli ga sa prijateljima, biti će ti zahvalni na dobitku ;)