Colorado Rockies – LA Dodgers; 09.05.2015 MLB

ZBOG OBILNE KIŠE JUČERAŠNJA UTAKMICA PREKINUTA U ŠESTOM INNINGU

Vrijeme u Coloradu je u zadnje vrijeme doista očajno. Iako to nije ništa čudno za taj dio Amerike, momci iz Colorada žele što bolje vrijeme, ali i bolje rezultate. Jučer su izgubili 2-1 s time da je utakmica prekinuta kada su Dodgersi (19-10) imali pune baze, dakle moglo je biti i puno gore za Colorado (11-16). Ono što je je velikim problem Colorada trenutno je očajna forma. Upisali su čak osam poraza u nizu, te devet poraza u zadnjih 10 utakmica. Zabrinjavajuća je loša forma napda Colorada jer oni su uvijek bili ti koji su na svom Coors fieldu igrali sjajno napadački.

Gosti iz Hollywooda drže svoju igru na razini. Imaju sedam pobjeda u zadnjih 10 utakmica što je zapravo samo nastavak njihovih odličnih predstava koje pružaju od samog početka sezone. Takva forma zasigurno može veseliti menadžera Mattinglya kojem se za sada sviđa kako njegova ekipa stoji.

OTVORITE RAČUN NA BET365 KLADIONICI, NAPRAVITE DEPOZIT, TE GLEDAJTE SVE UTAKMICE MLB-A UŽIVO POTPUNO BESPLATNO!!!

Naravno da ti laska kada si prvi i kada svi žele pobijediti baš tebe kako bi te “skinuli” sa vrha divizije. No, takav status zanči da ti moraš igrati još jače i još bolje, inače ćeš gubiti utakmice, a to nikako ne želimo – kazao je menadžer Dodgersa koji je očito svjestan situacije u kojoj je njegova ekipa.

Jul 10, 2013; San Diego, CA, USA; Colorado Rockies left fielder Carlos Gonzalez (5) during his at bat in the first inning against the San Diego Padres at Petco Park. Mandatory Credit: Christopher Hanewinckel-USA TODAY Sports

Jul 10, 2013; San Diego, CA, USA; Colorado Rockies left fielder Carlos Gonzalez (5) during his at bat in the first inning against the San Diego Padres at Petco Park. Mandatory Credit: Christopher Hanewinckel-USA TODAY Sports

U drugoj utakmici serije Colorado će na mound poslati ljevorukog Jorge De La Rosu (0-2; 9,00 era). On je imao katastrofalnu utakmicu u prvom startu sezone kada je dopustio čak sedam runova ekipi San Diega, no nakon toga se situacija popravila u slijedeća dva starta je prepustio ukupno pet runova. Njegov ulazak u sezonu je bio nešto kasniji zbog male ozljede i čini se da se sada zagrijao te da bi mogao bacati na višoj razini.

Imao sam nekoliko pogrešaka, a na koncu smo izgubili jer nismo bili pažljivi u ključnim situacijama. Nadam se da možemo naučiti iz toga – izjavio je De La Rosa nakon starta kod San Diega.

Do sada se u svojoj karijeri nije previše proslavio protiv Dodgersa te je sveukupno upisao 5-10 omjer uz loš 5,66 era. Imao je dosta problema protiv ponajboljeg udarača Dodgersa Adriana Gonzaleza koji je upisao .363 prosjek protiv njega uz dva home runa.

Dodgersi će na mound poslati MVP-a Claytona Kershawa (1-2; 3,72 era) koji nije krenuo u sezonu kako je on želio. U zadnjem startu je bacao odlično sve do sedmog inninga kada je sve krenulo nizbrdo i na koncu dopustio tri runa Milwaukee Brewersima. No, bez obzira na to Kershaw je i dalje vrlo pouzdan i vrijedan.

U zadnja četiri starta je samo jednom dopustio više od dva runa, a ove sezone je već jednom bacao protiv Colorada te im je kroz šest izmjena dopustio samo jedan run uz čak 12 strikeouta. Kroz 38 inninga ove sezone, Kershaw je upisao 51 strikeout, no još uvijek čeka svoju mid-season formu u kojoj je strašno dominantan. Kroz karijeru je protiv Colorada upisao 14-5 omjer i 3,11 era.

[touchcarousel id=’2′]
Ostavite svoj komentar..

Share This

Podijeli sadržaj!

Sviđa ti se sadržaj? Podijeli ga sa prijateljima, biti će ti zahvalni na dobitku ;)