Copa America: Ekvador-Bolivija

Ekvador i Bolivija otvoriti će drugo kolo Copa Americe susretom skupine A. Utakmica se igra u Valparaísu, a obje momčadi tražiti će svoju prvu pobjedu na ovom natjecanju.

ecuador-bolivia-penal

Ekvador je u prvom susretu poražen od domaćina prvenstva Čilea rezultatom 2:0. U toj utakmici Ekvador nije imao puno šansi, te će svoje prilike za prolazak ipak morati tražiti u preostale dvije utakmice s Bolivijom i Meksikom.

 

 

Bolivija je u prednosti prije ovog susreta jer je skupila bod u susretu s Meksikom. Meksiko koji je stigao u dosta izmjenjenom sastavu ipak je bio favorit, tako da je bod Bolivije ipak iznenađenje. No ono što nije iznenađenje jest obrana Bolivije, koja je jedna vrlo kompaktna momčad koja nema zvijezda u momčadi, ali se odlično brani. Iako je Meksiko bio bolji od njih ipak nije uspio ozbiljnije pritisnuti momčad Bolivije.

 

[touchcarousel id=’2′]

 

U međusobnim susretima ove dvije momčadi Ekvador je naravno uspješniji, pa tako i u posljednjih 5 međusobnih susreta ima čak 4 pobjede i jedan remi. Bolivija je posljednju objedu protiv Ekvadora ostvarila 1997. godine. Posljednji susret odigrali su prošle godine, a bio je prijateljskog karaktera te je pobjedu odnio Ekvador (4:0).

KAKO BI VIDJELI ODLIČNE INFORMACIJE ZA KLAĐENJE ZA OVU UTAKMICU, POTREBNO JE PODIJELITI (SHARE) ANALIZU JEDNIM KLIKOM! ISPLATIT ĆE SE

 

U ovoj utakmici očekujemo pobjedu Ekvadora, ali i mali broj golova. Ekvador je kvalitetnija momčad od Bolivije, ali kao što smo vidjeli Boliviju je teško slomiti, a Ekvador ipak nije toliko kvalitetniji od njih da bi to učinio lakoćom. Ipak Ekvadorci nakon poraza od Čilea sada nemaju više pravo na kiks i trebaju im tri boda, tako da očekujemo kako će slaviti.

TIP pobjeda Ekvadora 1.53

Ekvador pobjeda

Također već smo napomenuli kako Bolivija ne prima puno golova i ona ne odustaje od svoje igre ni u jednom trenutku, tako da je težak protivnik za svaku reprezentaciju. Ako uzmemo u obzir da Ekvador ima nekih igračkih izostanaka na ovom turniru, jasno je kako ovo za njih neće biti lagana utakmica, pa očekujemo i manje golova.

TIP manje od 2.5 gola na susretu koef 1.66

manje ekvador

 

Ostavite svoj komentar..

Share This

Podijeli sadržaj!

Sviđa ti se sadržaj? Podijeli ga sa prijateljima, biti će ti zahvalni na dobitku ;)