Detroit Tigers – NY Yankees; 23.04. MLB

DVOBOJ SJAJNIH BACAČA I ODLIČNIH NAPADAČA

Yankeesi (8-7) su unatoč snijegu koji je padao gotovo cijelu utakmicu na semafor stavili 13 runova i svladali Detroit (11-4) sa 13-4. Već u pvom inningu su najboljem bacaču Detroita Davidu Priceu napravili čak šest runova i odmah okrenuli utakmicu u jednom smjeru.

– Znali smo da protiv njega moramo biti agresivni od samog početka, jer nadmudrivanje sa njim sigurno ne bi dobro prošlo za nas. Drago mi je da smo se pokrenuli i odradili posao najbolje što možemo. No ne smijemo tu stati i biti zadovoljni sa ovim, moramo gurati dalje i igrati što bolje – izjasnio se nakon utakmice zadovoljni menadžer Yankeesa Joe Girardi.

Detroit je nekako u mini padu gdje su izgubili tri puta u zadnjih pet utakmica. Ono što razočaranje kod njih je slaba produkcija u napadu u zadnje vrijeme. Oni su poznati kao jedni od najopasnijih, ako ne i najopasniji napad lige, no to nisu pokazali u zadnje tri utakmice. Vjerojatno se radi samo o maloj krizi, a takvoj mašineriji ne treba puno da se zagrije, dovljna će biti samo jedna produktivnija utakmica.

sanchez

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

U finalnoj utakmici serije Detroit će na mound poslati desnorukog Anibala Sancheza (1-2; 7,71 era) koji je nakon impresivnog starta na početku sezone totalno razočarao. U zadnja dva nastupa je dopustio čak 14 runova, a posebno je podbacio u zadnjoj utakmici kada je White Soxima dopustio čak devet runova, što je stvarno nečuveno za njega.

 OTVORITE RAČUN NA BET365 KLADIONICI, NAPRAVITE DEPOZIT, TE GLEDAJTE SVE UTAKMICE MLB-A UŽIVO POTPUNO BESPLATNO!!!

– Loptice su mu bile previsoko u strike zoni. Iste greške kao i u Pittsburghu. Tanka linija je između lokacija i on mora početi bacati baš tamo di treba, uz tu tanku liniju – rekao je menadžer Brad Ausmus.

Bile su to dvije utakmice koje nimalo ne sliče na stil Sancheza koji je inače vrlo pouzdan i zapravo jako dobar bacač. Danas ga ne očekuje ništa lakši posao protiv Yankeesa. Sa njima nema predobra iskustva i do sada je upisao 2-1 omjer, ali uz 5,17 era.

 

[touchcarousel id=’2′] Gosti će na mound poslati svog najboljeg bacača Masahira Tanaku (2-1; 3,94 era) koji je imao malih trzavica u početku sezone, ali čini se da je konačno vratio ono najbolje što ima. Tako je u zadnjem startu kod Tampa Baya kroz sedam inninga stavljao samo nule na semafor, a na koncu je dopustio samo dva hita. Bila je to njegova druga pobjeda u nizu, a to je ono što Yankeesi očekuju od svog najboljeg bacača. Tanaka nikada nije bacao protiv Detroita.

Ostavite svoj komentar..

Share This

Podijeli sadržaj!

Sviđa ti se sadržaj? Podijeli ga sa prijateljima, biti će ti zahvalni na dobitku ;)