DETROIT TIGERS – PITTSBURGH PIRATES; 30.06.2015

DETROIT SLAVIO PET PUTA U POSLIJEDNJIH SEDAM UTAKMICA

Detroit (39-36) je čini se konačno pronašao svoju igru i sada doista izgledaju jako dobro. Pet pobjeda u posljednjih sedam utakmica je doista odličan rezultat. Činjenica koja svakako može veseliti menadžera Brada Ausmusa je da se Detroit pokrenuo u napadačkoj igri i to se baš dogodili kada se sa liste ozljeđenih vratio njihov ponajbolji udarač Victor Martinez.

Victor je jako bitna karika u našoj ekipi. Od njega dobivamo jako puno, iskusan je i strpljiv svaki put kada izađe na teren, a to nam je jako bitno. U tandemu Cabrera i on izgledamo puno bolje i nadam se da možemo nastaviti tako – izjasnio se menadžer Ausmus kojem je povratak Martineza veliko olakšanje.

OTVORITE RAČUN NA BET365 KLADIONICI, NAPRAVITE DEPOZIT, TE GLEDAJTE SVE UTAKMICE MLB-A UŽIVO POTPUNO BESPLATNO!!!

Detroit je tako u poslijednjih 10 utakmica upisao prosjek od 5,30 runova po utakmici što je odlično. No, imaju problema sa bacačkom rotacijom koja je u tom istom periodu upisala 6,39 era, što je doista jako loše i nije baš prihvatljivo.

Pittsburgh (42-33) ima uspona i padova ove sezone. Očajno su krenuli u sezonu, no onda su se trgnuli i pokazali koliko puno zapravo mogu. Trenutno su drugi u diviziji, a vodeći St. Louis Cardinalsi su pobjegli jako daleko, tako da će im vrlo vjerojatno preostati borba za wild card. Kroz posljednjih 10 utakmica baš i nisu briljirali sa tek četiri pobjede i sada im preostaje serija ne baš laganih gostovanja. Ove sezone su već jednom igrali sa Detroitom na svom domaćem terenu gdje su poraženi dva puta od ukupno tri odigrane utakmice.

Washington Nationals v Pittsburgh Pirates

Domaćini će danas na mound poslati iskusnog Justina Verlandera (0-1; 6,17 era) kojem će ovo biti tek treći start u sezoni. Verlander je imao ozljedu i vukao ju je sa sobom do posljednjih 20 dana kada je konačno dobio zeleno svjetlo od doktora. Zanimljivo je da je preskočio zadnji start jer je imao problema sa leđima.

Njegov zadnji start je bio prije točno 11 dana kada je teško stradao protiv NY Yankeesa gdje je dopustio čak šest runova uz 10 hitova kroz 6,2 inninga. Nije to nikako bilo dobro, zapravo je bilo jako loše.

Mislim da moje bacanje nije bilo tako loše. Ali na ovom nivou jednostavno to nije bilo bitno, pogotovo ne kada si starter. Moraš konstantno pogađati lokaciju i ne smiješ si dozvoliti da promašiš jer kazna odmah stiže – rekao je Verlander nakon teškog poraza.

Piratesi će na mound poslati Gerrita Colea (11-3; 2,16 era) koji je definitivno njihov najbolji bacač. Cole je prikaz čiste dominacije, a sjajno zvuči činjenica da do zadnjeg starta niti jednoj ekipi nije dopustio više od tri runa na utakmici. U zadnjem startu je jako loše krenuo te na koncu dopustio pet runova ekipi Cincinnati Redsa. Bio je to definitivno najgori i najkraći start u sezoni, no teško je vjerovati da se to može ponoviti. Cole u gostima posjeduje 6-1 omjer i 1,71 era.

[touchcarousel id=’2′]
Ostavite svoj komentar..

Oznake:

Share This

Podijeli sadržaj!

Sviđa ti se sadržaj? Podijeli ga sa prijateljima, biti će ti zahvalni na dobitku ;)