Formula 1: VN Kanade

Pred nama je VN Kanade koja se vozi na stazi Gilles Villeneuve, a biti će to sedma utrka ove sezone. Utrka se vozi od 1978. godine kada je slavio domaći vozač Villeneuve.

kubica

Najuspješniji vozač na ovoj stazi je Michael Schumacher sa 7 pobjeda, a prošle sezone slavio je Daniel Ricciardo u Red Bullu.

Utrka u Kanadi smještena je na otoku, a obilježavaju je dugi pravci i jaka kočenja sa brzim zavojima, odnosno šikanama. Kao takva vrlo je zahtjevna za kočnice i motore, tako da je snaga motora ovdje vrlo važna. Vozačima i navijačima ova staza je vrlo draga, jer je brza i nudi mogućnosti za prestizanje.

Radi se o stazi koja ipak za razliku od novijih staza je uska, a uz to je i vrlo skliska, pa može biti vrlo nezgodna. U biti ova staza je gradska staza, te su zidovi vrlo blizu staze, pa nisu rijetkost dodiri bolida sa zidom, a najpoznatiji je zid prvaka gdje su 1999. godine na istom mjestu izletjela trojica vozača (svjetskih prvaka) Hill, Schumacher i Villeneuve.

 

[touchcarousel id=’2′]

 

Kanada je staza koja gotovo uvijek donosi puno uzbuđenja, a vrlo su česti i spektakularni udesi. Ove sezone Mercedes je naravno najveći favorit, ali utrka uvijek može ponuditi puno iznenađenja. Utrka je na rasporedu u nedjelju u 20:00 sati.

KAKO BI VIDJELI ODLIČNE INFORMACIJE ZA KLAĐENJE ZA OVU UTAKMICU, POTREBNO JE PODIJELITI (SHARE) ANALIZU JEDNIM KLIKOM! ISPLATIT ĆE SE

 

Utrka u Montrealu je vrlo brza, uska i sa vrlo malim zonama izljetanja. U slučaju pogreške gotovo je sigurno odustajanje, a često sudari u Kanadi budu i spktakuralni. Naš prijedlog je da će na stazu izaći SC jer jednostavno staza je takva da ako se dogodi izljetanje neože se bolid jednostavno ukloniti sa staze. Prošle sezone također je SC izašao na stazu, a i mnogo puta u prošlosti na ovoj stazi. U svakom slučaju koeficijent je 1.40 što smatramo solidnim koeficijentom za odigrati na ovu okladu.

TIP SC na stazi 1.40

2015-06-06 21_40_25-bet365 - Online Sports Betting (640 x 54)

 

Ostavite svoj komentar..

Share This

Podijeli sadržaj!

Sviđa ti se sadržaj? Podijeli ga sa prijateljima, biti će ti zahvalni na dobitku ;)