Greška kladionica – Tko će napustiti Championship

Našli smo jednu grešku kladionica, a da bi istu i uplatili potrebno je brzo reagirati.

Naime, do kraja prvenstva ostala su dva kola, a Rotherham United treba odigrati i zaostalu utakmicu sa Readingom.

Jasno je da je će ispasti Blackpool, međutim druga dva putnika traže se između Wigana, Millwalla i Rotherham Uniteda. Međutim dogodilo se nešto što bi moglo drastično promijeniti rasplet u borbi oko opstanka a kladionice još nisu reagirale…

KAKO BI VIDJELI GREŠKU KLADIONICA, POTREBNO JE PODIJELITI (SHARE) ANALIZU! ITEKAKO ĆE VAM SE ISPLATITI…

Prije par minuta objavljena je vijesti da je Rotherham Unitedu oduzeto 3 boda, te da je kažnjen sa 30.000 funti jer je na utakmici sa Brightonom igranom 6.4.2015. nastupio Farrend Rawson koji nije imao pravo nastupa. Na ovu odluku Rotherham United ima pravo žalbe međutim dosadašnja praksa je da ista neće biti i uvažena.

Bet365 daje čak 4,00 da će Rotherham United napustiti Championship, međutim pri određivanju koeficijenta Rothertham United imao je 4 boda prednosti u odnosu na 22-plasirani Millwall, a neočekivanim oduzimanjem ova 3 boda došli su na samo bod prednosti.

greska kladionica velika

Dakle trenutno su u dva boda nagurane tri ekipe, a od te tri ekipe samo jedna će se spasiti. U najboljoj poziciji je i dalje Rotherham United budući da ima za odigrati tri utakmice, dok Wigan i Millwall imaju dvije, međutim Rotherham United nema lagan raspored, a ovo oduzimanje tri boda moglo bi se pokazati ključno u borbi za opstanak.

Rotherham United 25.4.2015. ugošćuje četveroplasirani Norwich koji se bori za Premiership od kojeg je udaljen svega dva boda. Norwich će biti silno motiviran, kvalitetnija su ekipa što tablica i pokazuje i teško će domaćin izvući nešto iz ove utakmice. Nakon toga, 28.4. igraju zaostalu utakmicu u kojoj ugošćuju 19.plasirani Reading, da bi u zadnjem kolu gostovali kod 16.-plasiranog Leedsa.

2015-04-24 13_43_22-bet365 - Online Sports Betting

Wigan pak igra kod kuće protiv Wolverhamptona te gostuje kod Brentforda, dok Millwall u pretposljednjem kolu pred svojim gledateljima igra protiv Derby Countyja, te posljednje kolo gostuje kod Wolverhamptona.

Borba za opstanak će biti zanimljiva do samog kola, međutim oduzimanje ova tri boda drastično mijenja cijelu situaciju te je Rotherham United daleko od sigurnog opstanka koji bi koeficijent od 4,00 da ispadaju i sugerirao.

Naravno da ne znamo dali će Rotherham United i ispasti, međutim činjenica je da se ovdje radi o valuebetu, odnosno pogrešno postavljenom koeficijentu ukoliko uzmemo u obzir novonastalu situaciju u kojoj su Rotherham Unitedu oduzeta tri boda. Ovaj podatak bookmakeri nisu uzeli u obzir pri određivanju koefiicjenta, te je za očekivati da će koeficijent za ispadanje Rotherham Unitedu biti drastično smanjen.

[touchcarousel id=’2′]

Ostavite svoj komentar..

Share This

Podijeli sadržaj!

Sviđa ti se sadržaj? Podijeli ga sa prijateljima, biti će ti zahvalni na dobitku ;)