Kansas City Royals – St. Louis Cardinals; 24.05.2015 MLB

BACAČKI AS CARDINALSA SAMO JEDNOM DOPUSTIO VIŠE OD DVA RUNA KROZ SEDAM OD OSAM UTAKMICA

Kod St. Louisa (27-16) se osjeti lagani pad u formi koji se vuče još od serije protiv Clevelanda gdje su imali jako loše predstave u napadu. Izgubili su tri utakmice u nizu i sada im prijeti metla od strane Royalsa (28-14) koji igraju jako dobro. U zadnje tri utakmice Cardinalsi su na semafor uspjeli staviti svega dva runa, što je vrlo ne karakteristično za njih i njihov inače produktivan napad.

Svaka ekipa kad-tad doživi krizu u sezoni, a pravi pobjednici su oni koji imaju snage da taj loš niz brzo prebrode. Za mene je moja ekipa uvijek pobjednik i garantiram da ovo neće dugo trajati, te da ćemo se jako brzo vratiti na onaj pobjednički put – menadžer Cardinalsa Don Mattingly je uvjeren u kvalitetu svoje ekipe.

OTVORITE RAČUN NA BET365 KLADIONICI, NAPRAVITE DEPOZIT, TE GLEDAJTE SVE UTAKMICE MLB-A UŽIVO POTPUNO BESPLATNO!!!

Royalsi su pobijedili pet puta u nizu, te osam puta u zadnjih 10 utakmica. Doista kao da su preslikali prošlu sezonu gdje su doživjeli veliki boom i postali ekipa koja je trn u oku svakom protivniku. Nakon više od dva desetljeća su se plasirali u playoff, ne samo da su igrali playoff već su bili u finalu gdje su na koncu poraženi od San Francisca. Menadžer Ned Yost je fantastično posložio kockice i pokazao mnogima kako se to radi. Njegova ekipa bilježi prosjek od pet runova po utakmici, startni bacači posjeduju 3,19 era, dok relief bacači imaju sjajan 1,59 era od samog početka sezone. Doista ih je teško pobijediti.
Apr 8, 2014; Kansas City, MO, USA; Kansas City Royals starting pitcher Yordano Ventura (30) delivers a pitch in the first inning against the Tampa Bay Rays at Kauffman Stadium. Mandatory Credit: John Rieger-USA TODAY Sports

Apr 8, 2014; Kansas City, MO, USA; Kansas City Royals starting pitcher Yordano Ventura (30) delivers a pitch in the first inning against the Tampa Bay Rays at Kauffman Stadium. Mandatory Credit: John Rieger-USA TODAY Sports

U lovu na novu metlu, Royalsi će na mound poslati Dominikanca Yordana Venturu (3-3; 4,56 era) koji nije dominantan onako kako se to očekivalo. Zapravo je dosta nepredvidljiv i ne može se sa sigurnošću reći da li se crni niz iza njega. Naime, on je u zadnjem startu deklasirao ekipu Cinicinnatija nedopustivši im run, no u tri starta prije toga je redom dopustio 5,4,5 runova što nikako nije za pohvalu.

Ponekad mislim da jednostavno želi napraviti previše. Mora naučiti kontrolirati svoje emocije i pronaći pravo riješenje u datom trenutku. On će to sve naučiti, jako je mlad, a mi imamo velike planove za njega – izjasnio se menadžer Royalsa Ned Yost.

Ventura će danas itekako morati odraditi odličan posao, jer bez obzira na to što Cardinalsi nisu u formi, oni su uvijek prijetnja, a posebno onda kada im prijeti metla sa druge strane. Očekuje ga težak posao, a posao je još teži kada znamo da će sa druge strane biti sjajan bacač Cardinalsa Michael Wacha (6-0; 2,13 era).

Taj mladić je doista u sjajnom izdanju krenuo u sezonu i samo je nastavio u tom ritmu. Izgleda sjajno na tom moundu, ima odličnu kontrolu i nevjerojatna je činjenica da niti jednoj ekipi do sada nije dopustio više od šest hitova na jednoj utakmici. Imao je samo jedan loš start u osam koje je do sada odradio.

Royalse doista očekuje jako težak posao, a s obzirom da je Wacha gotovo sve protivnike limitirao na dva ili manje runova, onda Royalsi od svog bacača Venture moraju očekivati isto tako dobar posao ukoliko žele novu pobjedu.

[touchcarousel id=’2′]
Ostavite svoj komentar..

Share This

Podijeli sadržaj!

Sviđa ti se sadržaj? Podijeli ga sa prijateljima, biti će ti zahvalni na dobitku ;)