Milwaukee Brewers – Cincinnati Reds; 20.04. MLB

BREWERSI OČAJNO KRENULI U SEZONU

Milwaukee (2-10) je u 12 utakmica upisao samo dvije pobjede, što je ispod svih očekivanja ove ekipe. Jednostavno ne funkcioniraju dobro, slabi su u napadu, a bacači u ključnim trenutcima podbacuju. Jučer su pometeni u seriji protiv Pittsburgha i to je stvarno bio još jedan dodatan udarac na ovu ekipu.

– Očito je da ne radimo neke stvari dobro, zapravo ne radimo ono što bi trebali raditi. Jednostavno kao ekipa ne idemo u pravom smjeru i to moramo ispraviti – objasnio je nezadovoljni menadžer Brewersa Ron Roenicke.

Nastave li ovako, onda ih ne očekuje ništa pozitivno u nadolazećoj seriji protiv Cincinnati Redsa (7-5) koji su solidni na ovom početku sezone i koji se uvijek bore za doigravanje. Oni su do sada ostvarili sedam pobjeda, a da su imali bolje nastupe u ključnim trenutcima mogli su dodati još koju. Trenutno su zabrinuti za svog brzanca Billya Hamiltona koji je imao malu ozljedu, no postoji velika šansa da će se večeras vratiti u početni sastav ekipe.

hamilton-steal

Domaćini će na mound poslati desnorukog Willya Peraltu (0-1; 4,50 era) koji vjerojatno njihov najbolji bacač. Iako je imao dobar prvi start u sezoni, u drugom se i nije najbolje snašao kada je protiv ekipe St. Louisa prepustio četiri runa i čak 10 hitova kroz pet odrađenih inninga.

– Bio je to poprilično težak start za njega. Očito da je nekoliko puta promašio lokaciju i to ga je koštalo, ali ja sam uvjeren kako će on to vrlo brzo popraviti – rekao je menadžer Roenicke nakon tog starta.

Peralta je bio jako dobar u prošloj sezoni kada je upisao 17-11 omjer i vrlo solidan 3,53 era. Jasno je da se ne bi žalio kada bi ponovio takvu sezonu, no da bi došao do toga morati će izbjegavati loše predstave kao što je to bilo protiv St. Louisa. Kroz karijeru je bio poprilično solidan u duelima sa Redsima te je ostvario 3-3 omjer i 2,88 era.

Desnoruki Anthony DeSclafani (1-0; 1,38 era) će započeti utakmicu za gostujuću ekipu. On je pravo iznenađenje u rotaciji Redsa, no pokazao je da je itekako zaslužio tu priliku. Kroz dva starta ove sezone je dopustio tek dva runa i to je bilo u prvom startu. U zadnjem startu je desklasirao ekipu Chicago Cubsa kada im kroz sedam inninga nije dopustio niti jedan run.

[touchcarousel id=’2′]

NOTES:

  • Zadnjih 10: 6-4
  • Zadnjih 10 Milwaukee: 2-8
  • Zadnjih 10 Cincinnati: 3-7
  • Milwaukee prosjek bodova: 2,50
  • Cincinnati prosjek bodova: 3,03
Ostavite svoj komentar..

Oznake:

Share This

Podijeli sadržaj!

Sviđa ti se sadržaj? Podijeli ga sa prijateljima, biti će ti zahvalni na dobitku ;)