Milwaukee – LA Dodgers

BREWERSI IZNENAĐUJUĆE DOBRI

Ekipa Milwaukeeja (9-19) je u ovoj seriji od četiri utakmice, uspjela biti bolja dva puta od Dodgersa. Čini se da se dogodio pozitivan šok nakon smjene dugogodišnjeg menadžera Roenicka. To je nešto što se očito moralo napraviti napraviti nakon lošeg starta u sezonu. Ozljede su također napravile svoje I zakucale Brewerse na samo dno NL central divizije.

Sve to je jedan proces I ništa nam neće doći preko noći. Moramo biti svjesni situacije u kojoj se nalazimo trenutno. Imali smo probleme sa ozljedama I polako izlazimo iz tih problema, a da bi svi funkcionirali onako kako želimo onda jednostavno cijeli tim mora biti spreman za nove izazove – izjasnio se novi menadžer Brewersa Craig Counsell.

Za Dodgerse (17-10) je ovo trebala biti lakša serija nego li je to očekivano, a sada se moraju boriti za to da uopće otputuju iz Milwaukeeja sa remijem u seriji. Kao favoriti NL zapad divizije oni ovakve serije moraju pobjeđivati jer konkurencija je tamo doista opaka I nikome neće biti lako prvak, pa tako ni favoritima koji će morati proliti jako puno znoja da bi došli do željenog cilja.

OTVORITE RAČUN NA BET365 KLADIONICI, NAPRAVITE DEPOZIT, TE GLEDAJTE SVE UTAKMICE MLB-A UŽIVO POTPUNO BESPLATNO!!!

Ove dvije ekipe su u zadnjih 10 međusobnih utakmica pružile jako dobre partije, no čudno zvuči činjenica da je Milwaukee slavio sedam puta u tom periodu. Los Angeles u zadnjih 10 utakmica ima šest pobjeda, dok je Milwaukee u zadnjih 10 upisao šest pobjeda.
yasiel-puig

Domaćini će na mound poslati Mikea Fiersa (1-3; 4,74 era) koji je ove sezone u toplo-hladnom izdanju. Zadnja dva starta su bila doista jako dobra gdje je svakoj ekipi dopustio samo po jedan run, s time da je posebno impresionirao u zadnjem startu kada je protiv ekipe Chicago Cubsa upisao čak 12 strikeouta.

Nema sumnje da sam se osjećao puno bolje, možda čak I najbolje ove sezone. Moram nastaviti dalje naporno raditi kako bih bio još bolji – rekao je Fiers nakon pobjede protiv Cubsa.

Ono što ga može veseliti su odlične brojke protiv današnjeg protivnika. Naime, on je u svojoj karijeri upisao savršenih 3-0 protiv Dodgersa uz imsprevian 1,08 era. Nastavi li u tom ritmu onda će napad Dodgersa imati velikih problema.

Gosti će se pouzdati u mlađahnog bacača Carlosa Friasa (2-0; 0,00 era) koji je uskočio na mjesto ozljeđenog McCarthya. On do sada nije dopustio niti jedan run, a prije sedam dana je imao I svoj prvi start ove sezone. U tom startu nije dopustio niti jedan run I ostavio Arizonu na nuli. U karijeri protiv Brewersa ima 7,50 era, no ovo mu je odlična prilika da se dokaže stručnom stožeru I izbori svoje mjesto u rotaciji.

[touchcarousel id=’2′]
Ostavite svoj komentar..

Share This

Podijeli sadržaj!

Sviđa ti se sadržaj? Podijeli ga sa prijateljima, biti će ti zahvalni na dobitku ;)