Minnesota Twins – St. Louis Cardinals; 17.06.2015 MLB

 

TWINSI IZGUBILI OSAM OD ZADNJIH DESET UTAKMICA

St. Louis Cardinalsi (43-21) su i dalje jedna od najboljih ekipa u ligi. Pokrenuli su novi niz gdje su upisali pet pobjeda u nizu. Najveći razlog tog niza su sjajne predstave startnih bacača koji u tom nizu niti jednoj ekipi nisu dopustili više od dva runa. Ono što svakako treba spomenuti je njihov bullpen koji je u tom periodu upisao sjajan 0,38 era što je doista fantastično.

Sve je puno lakše kada imaš bacače kojima možeš vjerovati i koji ulijevaju veliku sigurnost ekipi. Svaki put kada je trebalo oni su odradili sjajan posao i to je ono što nam treba i zbog toga smo jedna od najboljih ekipa u ligi. Kada to sve spojite sa dobrom napadačkom igrom onda je jasno da ekipa odlično funkcionira – izjasnio se menadžer Cardinalsa Don Mattingly o uspjehu svoje ekipe.

OTVORITE RAČUN NA BET365 KLADIONICI, NAPRAVITE DEPOZIT, TE GLEDAJTE SVE UTAKMICE MLB-A UŽIVO POTPUNO BESPLATNO!!!

Minnesota (34-30) je nakon odličnog niza utakmica jednostavno upala u krizu. Napad je nekako pao u ritmu i sve je krenulo prema dolje. Izgubili su osam od zadnjih 10 utakmica i samo su dva puta u tom periodu uspjeli ostvariti više od dva runa na utakmici. To je sada već problem ozbiljnije prirode jer tako se nikako ne mogu pobjeđivati utakmice. Bez obzira na sve oni su još uvijek na drugom mjestu u diviziji i to je ono što ih za sada može veseliti.

blg 10 spring training

Gosti iz St. Louisa će na mound poslati Carlosa Martineza (7-2; 2,93 era) koji je u doista jako dobroj formi. Ovaj mladi bacač Cardsa je u poslijednjih šest utakmica dopustio samo pet runova, što je stvarno sjajno i hvale vrijedno. U tom periodu je upisao četiri pobjede i jedan poraz te je trenutno u nizu od tri pobjede. Ono što je također vrlo pozitivno je činjenica da Martinez sjajno baca u gostima. Tamo je upisao 4-1 omjer i 2,77 era.

Mislim da stvari idu u odličnom smjeru za našu ekipu. Držimo kvalitetu i konstantnost te smo zbog toga sasvim sigurno jedna od najboljih ekipa u ligi. Nadam se da mogu nastaviti u istom ritmu te pokušati nastaviti pobjednički niz – rekao je Martinez nakon svog zadnjeg starta.

Domaćini će se pouzdati u ljevorukog Tommya Milonea (2-1; 4,15 era). S obzirom na sve ozljede koje je imao, Milone će danas odraditi tek svoj sedmi start u ovoj sezoni i pokušati nastaviti u pozitivnom tonu. Njegov zadnji start je bio jako dobar kada je ekipu Texasa ostavio na samo dva runa kroz sedam izmjena i dopustio im je samo tri hita.

Tommy ima jako puno potencijala i nadam se da može nastaviti ovako kako je izgledao u Texasu – rekao je menadžer Twinsa.

Prije nego što se serija prebacila u Minnesotu, St. Louis je pobijedio Twinse dva puta na svom terenu.

[touchcarousel id=’2′]
Ostavite svoj komentar..

Oznake:

Share This

Podijeli sadržaj!

Sviđa ti se sadržaj? Podijeli ga sa prijateljima, biti će ti zahvalni na dobitku ;)