NAGRADNA IGRA: Postavi prognozu i osvoji 40€!

Osvoji 40€ bez uloga

U suradnji sa Sportingbet kladionicom donosimo Vam novu nagradnu igru u kojoj možete osvojiti do 40€! Vaš zadatak je da pogodite konačni ishod utakmice u kojoj se sastaju Benfica – Zenit Petersburg i strijelca posljednjeg pogotka na susretu. Dvojica igrača koji prvi pogode biti će nagrađeni. Nagrada je podijeljena na dva dijela, pa u slučaju da pogodite obje stvari koje tražimo na račun ćete dobiti 40 €, a ukoliko nitko ne pogodi obje stvari, nagrađena će biti ona dvojica koji su pogodili točan rezultat i to iznosom od 15€!

Benfica - Zenit Petersburg

Osvoji 40€ besplatnom prognozom

 

Sportingbet besplatna oklada

 

Napominjemo kako u ovoj nagradnoj igri mogu sudjelovati samo igrači koji žive u Hrvatskoj, Srbiji i Makedoniji, jer ostalima nagrada neće moći biti uplaćena. Ono što je potrebno da sudjelujete u ovoj nagradnoj igri, jest da imate račun u Sportingbet kladionici, jer se sredstva uplaćuju na Vaš korisnički račun u Sportingbet kladionici. Račun vrlo jednostavno možete otvoriti na linku dolje:

OTVARANJE RAČUNA

Evo kako treba izgledati pravilno postavljenja prognoza za susret Benfica – Zenit Petersburg (utorak 20:45) koju pišete u komentaru ispod ovog teksta, primjer:

 

2:2 Danny

 

Ukoliko kao konačni rezultat postavite 0:0, Vaša maksimalna nagrada koju možete osvojiti je 15 € , naravno ako se susret završi upravo tim rezultatom.

NAPOMENA: Prognoze se mogu postavljati do utorka u 20:45 sati, tj. do početka susreta, a sve koje će biti naknadno postavljenje smatraju se nevažećima. Također jedan korisnički račun odnosno jedna osoba može postaviti samo jednu prognozu. Organizator nagradne igre zadržava prava prekinuti igru u svakom trenutku ili oduzeti nagradu dobitniku u slučaju da se sumnja na prijevaru.

Za kraj prilažemo Vam sliku sa sastavima koji se očekuju, kako bi se lakše odlučili za rezultat i strijelca posljednjeg pogotka. Ne propustite priliku da okušate svoju sreću i zaradite. Sretno svima! Osvoji 40€ i ti…

Benfica - Zenit Petersburg

osvoji 40€ na susretu Benfica – Zenit Petersburg

 

Sportingbet besplatna oklada

 

Ostavite svoj komentar..

Oznake:

Share This

Podijeli sadržaj!

Sviđa ti se sadržaj? Podijeli ga sa prijateljima, biti će ti zahvalni na dobitku ;)