New York Mets – Cincinnati Reds; 27.06.2015

NAPAD REDSA DANAS OČEKUJE JAKO TEŽAK POSAO

Ekipa iz New Yorka (38-37) je očekivano pala u formi I nisu bili u mogućnosti održati svoju jako dobru formu od samog početka sezone. Dogodio se pad koji ih je doveo na 38-37 omjer. Imali su sedam poraza u nizu. To su doista bili teški porazi gdje nisu uspjeli ništa napraviti u napadu I u tom periodu su imali samo jednu utakmicu gdje su upisali više od dva runa. Prekinuli su niz u zadnje dvije utakmice I upisali dvije pobjede, no napad je I dalje bio tragičan sa samo dva postignuta runa u obe utakmice. Te pobjede mogu apsolutno pripisati svojim startnim bacačima koji su dopustili samo jedan run u te dvije utakmice.

Naravno da gradimo svoju ekipu oko bacačke rotacije, no to nije jednostavno, to se gradi godinama. Mislim da sada imamo odlične momke koji nas svaki put mogu odvesti do pobjede I imao zbilja jako veliko povjerenje u njih. Nadam se da ćemo ostati zdravi do kraja I nastaviti sa svojim pohodom ka doigravanju – izjasnio se menadžer Metsa I utvrdio koliko mu znači dobra bacačka rotacija.

Brandon Phillips_1383176798705_1189167_ver1.0_640_480

Ekipa Cincinnatija (34-38) se vraća u formu. Slavili su šest puta u poslijednjih devet utakmica I nekako se čini da stvari idu na bolje kod njih iako omjer pobjeda I poraza to baš I ne pokazuje. Oni imaju respektabilnu ekipu, no uvijek gube utakmice na neke čudne načine I teško se vraćaju kada su u minusu. Ukoliko će uspjeti popraviti neke stvari, pokazati da su jači kada je to najpotrebnije onda će I stvari puno bolje funkcionirati.

Domaćini će se pouzdati u svog najboljeg bacača Matta Harveya (7-5; 3,18 era) koji se vratio u sjajnu bacačku formu. On je u poslijednja dva starta dopustio samo jedan run I tek 10 hitova uz 11 strikeouta. Nakon nekoliko lošijih startova ovo je pravo osvježenje za Harveya koji ima vrhunske kvalitete I doista je pravi bacački as.

Očekujem da ću nastaviti ovako. Svaki bacač ima određenih problema tokom sezone, a nadam se da su moji problemi nestali – rekao je Harvey.

OTVORITE RAČUN NA BET365 KLADIONICI, NAPRAVITE DEPOZIT, TE GLEDAJTE SVE UTAKMICE MLB-A UŽIVO POTPUNO BESPLATNO!!!

Gosti će se pouzdati u mlađahnog Michaela Lorenzena (3-2; 3,56 era). Ovaj 23-godišnji bacač Redsa je poslijednja dva starta pokazao puno toga kada je dopustio tek tri runa u tom periodu I svaki put je upisao pobjedu. Nastavi li tako onda Metsi neće imati puno prilika, a samim time bi ova utakmica mogla završiti sa vrlo malo bodova.

[touchcarousel id=’2′]
Ostavite svoj komentar..

Oznake:

Share This

Podijeli sadržaj!

Sviđa ti se sadržaj? Podijeli ga sa prijateljima, biti će ti zahvalni na dobitku ;)