NY METS – SAN FRANCISCO GIANTS; MLB 09.06.2015

MOŽE LI MLADI BACAČ METSA NASTAVITI SA USPJEHOM NA DOMAĆEM TERENU

Ekipa iz New Yorka (31-27) još uvijek igra dobro da se uspijevaju boriti sa Washingtonom za to prvo mjesto u diviziji. Dugo nisu imali ovakvu sezonu gdje igraju poprilično konstantno I kvalitetno. Trenutno su prvi u diviziji, a zahvaljujući lošijoj igri Washingtona, lošiji rezultati Metsa se nisu niti primjetili jer je dovoljno bilo da održavaju pozitivan omjer. Oni su kroz poslijednjih 10 utakmica ostvarili četiri pobjede, a komotno se može reći da su zakazali u napadu kroz taj period jer su na semafor u prosjeku upisivali tek 3,96 runova.

Svima je jasno da sada imamo sjajnu ekipu I svi igraju puno jače protiv nas nego li je to bilo prije. Tako moramo I mi, moramo igrati puno bolje ako želimo ostati ovdje gdje jesmo I pokušati doći do doigravanja – izjasnio se menadžer Metsa Terry Collins nakon što su Metsi u zadnjoj utakmici prekinuli niz poraza.

OTVORITE RAČUN NA BET365 KLADIONICI, NAPRAVITE DEPOZIT, TE GLEDAJTE SVE UTAKMICE MLB-A UŽIVO POTPUNO BESPLATNO!!!

Aktualni prvaci iz Kalifornije su neki dan ostali bez prvog mjesta u diviziji, no njihov zaostatak je samo minimalan. Konkurencija koju imaju u LA Dodgersima je doista oštra I sasvim je sigurno da će se sa njima boriti do samog kraja sezone. Ima li su krizu u zadnjih 10 dvoboja gdje su upisali pet poraza u nizu, no u poslijednjoj seriji su to prekinuli I pobijedili Philadelphiu sa 2-1 na koncu serije.

640px-Angel_Pagan,_MLB_baseball_player_for_San_Francisco_Giants_02

Domaćini će se danas pouzdati u rookie bacača Noah Syndegaarda (2-3; 3,77 era) koji se zapravo jako dobro snašao u bitci sa “velikim dečkima”. On je do sada odradio pet utakmica I jedino gdje je imao problema je njegov zadnji start kod San Diega. Tamo je dopustio čak sedam runova kroz četiri inninga I jasno je da je to nastup za zaborav.

Ništa nije bilo onako kako treba. Svaka loptica koja je bila poslana u igru je pronašla neku rupu I jednostavno nisam mogao to kontrolirati – rekao je Syndegaard nakon najlošijeg starta do sada.

Jasno je da je to bio samo loš dan I da će Syndegaard već danas izgledati drugačije. Mora se kazati kako je doista bio odličan do sada na domaćem terenu. Tamo je upisao 2-0 omjer uz sjajan 0,68 era, što znači da je dopustio samo jedan run kroz 13 inninga. Protiv San Francisca nikada nije bacao.

Gosti će na početku serije dati lopticu u ruku Chrisu Hestonu (5-4; 4,29 era) koji nastavlja dobivati prilike od strane svog menadžera. Stručni tim može biti relativno zadovoljan sa njim jer on je gotovo pa rookie. U poslijednja četiri starta je imao dosta problema I čak je u tri od četiri utakmice dopustio pet ili više runova. Iz nekog razloga ima problema u gostima. Iako posjeduje 3-1 omjer na strani, Heston upisuje 5,79 era. Također, u gostima je dopustio I pet home runova. Protiv Metsa do sada nije bacao.

[touchcarousel id=’2′]
Ostavite svoj komentar..

Share This

Podijeli sadržaj!

Sviđa ti se sadržaj? Podijeli ga sa prijateljima, biti će ti zahvalni na dobitku ;)