Petak 07.10: Što danas odigrati na kladionici?

Petak 07.10., što danas odigrati na kladionici? Imamo dva prijedloga za vas i za večerašnje kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo.  Sretno svima!

Petak 07.10

Belgija – BiH | Svjetsko prvenstvo – Kvalifikacije

U ovoj skupini objektivno, postoje tri kandidata za prvo mjesto koje vodi na Mundial izravno i netko bi trebao da bude zadovoljan baražom, a netko će biti jako razočaran na kraju. To je, naravno, pretpostavka, a Belgija i BiH su dvije selekcije koje su favoriti za ovu poziciju, pogotovo Belgija, koja je trenutno na drugoj poziciji FIFA-ine ljestvice. Belgijanci su također igrali ovog ljeta na Europskom prvenstvu i otišli sve do četrvtfinala, što za njih nije neki poseban uspjeh s obzirom na kakav tim imaju. Bosna i Hercegovina nije igrala na Euru 2016 u Francuskoj i to je bio neuspjeh za ovu selekciju. Na početku novih kvalifikacija obje momčadi su ostvarile vrlo sigurne pobjede. Belgija nad Kiprom, dok je BiH pobjedila Estoniju. Ova dva suparnika su se također sastali u prethodnim kvalifikacijama. U Briselu je rezultat bio 3-1 za Belgiju, a u Zenici 1-1.

Belgijanci su svakako pod mnogo većim pritiskom budući da imaju ulogu favorita, pogotovo jer oni igraju na domaćem terenu, a također imaju neke probleme sa ozljedama. S druge strane, BiH je skoro u punom sastavu i oni mogu igrati bez stresa s obzirom da ni ne računaju na bodove iz Brisela. Napadači posjetitelja su u vrlo dobroj formi i zbog toga sam odlučio igrati da će obje ekipe postići gol.

TIP: Oba tima daju gol

screenshot_12

UPLATI!

Francuska – Bugarska | Svjetsko prvenstvo – Kvalifikacije

Oko 20 godina ovo je bio veliki derbi, a može se reći da je Francuska uvijek bila favorit protiv Bugarske, što je i sada slučaj. Zlatna dob Bugarskog nogometa je davno daleko, a to je sada samo prosječaj tim, dok su Francuzi, nakon kratke krize sada aktuelni doprvaci Europe i naravno, žele napraviti dobar rezultat na Svjetskom prvenstvu. Međutim, Bugarska je zpaočela kvalifikacije sa tvrdo zarađenom pobjedom nad Luksemburgom , dok Francuzi nisu uspjeli slaviti i oni su osvojili samo jedan bod u Bjelorusiji. Njihov posljednji međusobni susret je završio pobjedom Francuske na Euru 1996. godine, a potom je bilo 3-1, ali također se sjećam pobjede Bugarske u Parizu 1993. godine, zbog čega Francuska nije nastupila na Svjetskom prvenstvu 1994. godine.

Euro Soccer BONUS

Sasvim je realno očekivati da Bugarska nema što tražiti u ovoj utakmici, Francuzi su mnogo jači, a oni su i domaćini, dok su samo igrali neriješeno u prvom kolu, sada imaju dodatni motiv za pobjedu u ovoj utakmici. Bugari su se borili sa slabim Luksemburgom, zbog čega im ne dajem nikakve šanse u ovom dvoboju. Francuzi bi trebali da postignu barem 3 gola u ovoj utakmici.

TIP: Više od 2.5 gola

screenshot_13

UPLATI!

Ostavite svoj komentar..

Oznake:

Share This

Podijeli sadržaj!

Sviđa ti se sadržaj? Podijeli ga sa prijateljima, biti će ti zahvalni na dobitku ;)