Pittsburgh Pirates – Detroit Tigers; 13.04. MLB

DETROIT JOŠ NE ZNA ZA PORAZ I TRENUTNO SU NAJBOLJI NAPAD LIGE

Sjajna momčad Detroita (6-0) nastavlja sa impresivnim predstavama i još uvijek ne znaju za poraz u ovoj sezoni. Napadačka igra koju su prikazali je doista impresivna, a vođa ove ekipe Miguel Cabrera je pokazao svu svoju raskoš u jučerašnjoj pobjedi na Minnesotom. Opalio je čak dva home runa, a utakmica je završila sa 8:5 u korist Tigrova.

– Osjećam se jako dobro. Vidim lopticu jako dobro i pokušavam odabrati najbolji pitch za mene i na to staviti jako dobar swing – rekao je sjajni Cabrera koji ne prestaje impresionirati iz sezone u sezonu.

Sezona je jako duga i nikako nije lako odigrati 162 utakmice i ostati konstantan u svim tim utakmicama. Detroit je sada jako “hot” i igraju briljantno, a ta vijest sigurno nije lijepo sjela ekipi iz Pittsburgha (2-4) koji nisu dobro krenuli, ali su uspijeli nakon poraza u sve tri utakmice kod Cincinnatija, pobijediti kod Milwaukeeja dva od tri puta i tako poboljšati svoju statistiku.

sanchez

Pittsburgh će se danas morati suočiti sa sjajnim bacačem Tigersa Anibalom Sanchezom (1-0; 0,00 era) koji je u prvoj utakmici sezone odmah impresionirao. Odradio je gotovo sedam izmjena i dopustio samo tri hita bez ijednog runa i svemu tome dodao šest strikeouta. Tako je ovaj momak iz Venecuele ponovno dobro krenuo u sezonu, a Tigersi itekako računaju na njegove usluge.

 

– Anibal je sjajan momak, jako je radišan i ništa ne prepušta slučaju. Užitak je imati takvog igrača u ekipi – rekao je menadžer Tigersa Brad Ausmus.

Sanchez je prošlu sezonu završio sa 8-5 omjerom i 3,43 era s time da je imao problema sa nekim ozljedama koje su ga zasigurno ometale u onome što je pokušavao kvalitetno napraviti. U karijeri je protiv ekipe iz Pittsburgha ostvario 2-4 omjer i 3,16 era, no toj istoj ekipi je sveukupno dopustio .204 udarački prosjek kroz karijeru.

[touchcarousel id=’2′]

Gosti će lopticu u ruku dati desnorukom Gerritu Coleu (0-0; 5,40 era) koji se nije proslavio u prvom startu sezone. Kroz samo pet inninga protiv Cincinnati Redsa je dopustio tri runa i tome dodao solidnih šest strikeouta. Cole ima ogroman potencijal i do sada je pokazao da može jako puno, a to će morati potvrditi. Danas mu neće biti nimalo lako, zapravo očekuje ga ekstremno težak posao protiv već spomenutog sjajnog napada iz Detroita. Zanimljivo je kako Cole u interligaškim utakmicama (dvoboji između Amreican i National league-a) posjeduje 4-1 omjer.

Tigersi u prosjeku postižu više od 7,5 runova na ovom početku sezone.

Ostavite svoj komentar..

Oznake:

Share This

Podijeli sadržaj!

Sviđa ti se sadržaj? Podijeli ga sa prijateljima, biti će ti zahvalni na dobitku ;)