Pittsburgh Pirates – St. Louis Cardinals; 08.05.2015 MLB

CARDINALSI SU NAJBOLJA EKIPA U LIGI

Momci iz St. Louisa (21-7) ne samo da su vodeći u svojoj diviziji, već su najbolja ekipa u kompletnom MLB-u. Doista igraju odličnu, vrlo su kompaktni i menadžer Mike Matheny je odlično posložio svoju ekipu. Čini se da Matheny točno zna što hoće, savršeno bira relief bacače što je iznimno bitno u kasnijim dijelovima utakmice. U offseasonu nisu puno kupovali, ali nisu ni puno dali, jedini minus im je taj što im se ozlijedio bacački as Adam Wainwright kojeg neće biti do kraja ove sezone.

Radimo odličan posao. Mi uvijek ciljamo na prvo mjesto, a zadnjih godina smo pokazali koliko možemo biti konstantni jer smo uvijek ulazili u doigravanje. Bitno je ostati fokusiran i pokušati zadržati to prvo mjesto do samog kraja. Znamo da neće biti lako, ali to je naš cilj i njega ćemo pokušati ostvariti – rekao je menadžer Cardinalsa.

OTVORITE RAČUN NA BET365 KLADIONICI, NAPRAVITE DEPOZIT, TE GLEDAJTE SVE UTAKMICE MLB-A UŽIVO POTPUNO BESPLATNO!!!

Piratesi (13-15) kao da se još uvijek traže. U negativnom su omjeru, a u zadnjih deset utakmica su upisali čak sedam poraza. Negativan niz su prekinuli sinoć kada su izbjegli metlu protiv Redsa i pobijedili sa uvjerljivih 7-2. Ono što ih nikako neće veseliti u ovoj seriji je činjenica da su ih Cardinalsi svladali šest puta u nizu. Također treba napomenuti da Cardinalsi imaju 16-5 omjer protiv NL central protivnika.

Momci iz Pittsburgha će danas na mound poslati svog ponajboljeg bacača Francisca Liriana (1-1; 1,95 era) koji doista sjajno baca ove sezone. U pet startova ove sezone on je samo jednom dopustio više od dva runa (3), a najbolji start je imao u zadnjem nastupu. Tada je upravo ekipu St. Louisa ostavio na samo jednom runu kroz osam sjajnih izmjena. Ta utakmica je otišla sve do 12. inninga gdje je St. Louis slavio sa 3-2.

May 22, 2013; Pittsburgh, PA, USA; Pittsburgh Pirates starting pitcher Francisco Liriano (47) delivers a pitch against the Chicago Cubs during the first inning at PNC Park. Mandatory Credit: Charles LeClaire-USA TODAY Sports

May 22, 2013; Pittsburgh, PA, USA; Pittsburgh Pirates starting pitcher Francisco Liriano (47) delivers a pitch against the Chicago Cubs during the first inning at PNC Park. Mandatory Credit: Charles LeClaire-USA TODAY Sports

Osjećao sam se sjajno. Imao sam kontrolu i zbog toga sam bio posebno sretan, a još kada znamo da je St. Louis najbolja ekipa u ligi onda zbilja mogu biti ponosan na svoj start. Žao mi je što nismo uspjeli pobijediti – rekao je Liriano.

Liriano je na PNC stadionu u ovoj sezoni upisao solidan 3,27 era, a nevjerojatna je činjenica da je desnorukim udaračima do sada dopustio samo .092 udarački prosjek. Ukupno je u svojoj karijeri protiv St. Louisa upisao 4-1 omjer uz sjajan 1,86 era.

Gosti će se pouzdati u svog najboljeg bacača Michaela Wachu (4-0; 1,93 era) koji još uvijek nije izgubio u ovoj sezoni. Wacha je doista fantastičan, izuzetno dominantan i samo je jednom ove sezone dopustio više od jednog runa. Njegov zadnji start je bio upravo protiv Piratesa kojima kroz sedam izmjena nije dopustio niti jedan run.

Na gostovanjima je do sada bio sjajan te je upisao 1,35 era. U karijeri protiv Piratesa ima tri starta i sveukupno je upisao 1-0 omjer i odličan 1,31 era. Odlično mixa svoj brzi fastball sa curveballom koji mu je ove sezone bolji nego ikada.

Očekuje nas teška utakmica za napadače koji se prema svemu sudeći baš i neće danas naigrati.

[touchcarousel id=’2′]
Ostavite svoj komentar..

Share This

Podijeli sadržaj!

Sviđa ti se sadržaj? Podijeli ga sa prijateljima, biti će ti zahvalni na dobitku ;)