Ponedjeljak 10.10: Što danas odigrati na kladionici?

Ponedjeljak 10.10., i vrlo dobra ponuda za naše kladioničare. Mi smo vam i danas u našoj rubrici za prijedloge tipova izdvojili dva tipa koje ćemo naravno i mi odigrati. Sretno svima koji isprate ova dva para.

Ponedjeljak 10.10

Švedska – Bugarska | Svjetsko prvenstvo – Kvalifikacije

Treće kolo u skupini A kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2018 donosi nam čak dva derbija, gdje je prvi između Švedske i Bugarske u kojem bi mogli dobiti odgovor na pitanje, koja od ove dvije reprezentacije će biti eliminirana u utrci za Rusiju. Francuska i Nizozemska su sa njima u skupini i teško je vjerovati da Švedska i Bugarska mogu doći do prve pozicije i izravnog kvalificiranja na Svjetsko prvenstvo, što nas dovodi do drugog mjesta i tog baraža. Nakon dva kola, Šveđani imaju četiri boda, jedan više od Bugara, dijelom zahvaljujući činjenici da se svaki od njih već suočio sa autsajderom Luksemburgom. Dodajmo da su Šveđani pobijedili svaki od prethodnih međusobnih susreta ove dvije ekipe.

Euro Soccer BONUS

Vjerujemo da će mnogi igrati na zvučnu pobjedu Švedske, osobito nakon debakla Bugarske u Francuskoj, ali vjerujemo da će gostujući tim, za razliku od prethodne dvije utakmice, igrati još defanzivnije, što je razlog zašto sam odlučio odigrati utakmicu sa manje golova.

TIP: Manje od 2.5 gola

screenshot_26

UPLATI!

Nizozemska – Francuska | Svjetsko prvenstvo – Kvalifikacije

Ovo je definitivno najatraktivnija utakmica trećeg kola kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2018, budući da su u skupini dva velikana svjetskog i europskog nogometa, Nizozemska i Francuska. Ipak, Nizozemska je izgubila prethodni EURO zbog svojih problema sa smjenom generacija, onaj koji se dogodio u Francuskoj, gdje je domaćin igrao u finalu, ali su poraženi od strane Portugala. Inače, obje ove ekipe su nakon dva kola osvojile po četiri boda, isto kao i Švedska koja je na trećem mjestu, a uz to što su obje pobijedile sa 4-1 u utakmicama prije tri dana, nakon što su obje odigrale neriješeno u gostujućim utakmicama u prvom kolu. Također treba dodati da je u ožujku 2016. godine na ovom istom stadionu u Amsterdamu, francuski tim bio bolji od nizozemskog u prijateljskoj utakmici u kojoj su pobijedili sa 3-2, a prije dvije godine u Parizu su slavili sa 2-0.

Bez obzira na to što je Nizozemska zabilježila uvjerljivu pobjedu od 4-1 prije tri dana, ja sam odlučio dati prednost francuskom timu u ovoj utakmici, jer su u ovom trenutku jednostavno mnogo bolji i uigraniji tim od svojih glavnih konkurenata za prvu poziciju u skupini A.

TIP: Dupla šansa – Neriješeno ili pobjeda Francuske

screenshot_25

UPLATI!

Ostavite svoj komentar..

Oznake:

Share This

Podijeli sadržaj!

Sviđa ti se sadržaj? Podijeli ga sa prijateljima, biti će ti zahvalni na dobitku ;)