San Diego Padres – Pittsburgh Pirates; 28.05.2015 MLB

PIRATESI SU U NALETU

Bilo je samo pitanje vremena kada će ekipa iz Pittsburgha pokrenuti svoje motore. To se desilo baš nedavno i od te pobjede nad Metsima nisu stali. Pobijedili su šest utakmica u nizu, gdje njihovi bacači niti jednom nisu dopustili više od dva runa, što je stvarno impresivno i hvale vrijedno. Startni bacači Piratesa (24-22) su u zadnjih 10 utakmica upisali sjajan 2,32 era, dok je njihov napad u prosjeku upisivao gotovo pet runova po utakmici.

Krećemo se u pravom smjeru. Moraš postati gazda svoje sezone, moraš kontrolirati stvari. Svi mi znamo da imamo talentiranu ekipu i već duži niz vremena igramo jako dobar baseball. Čak i ako si dobra ekipa onda moraš povezati sve točkice sa jednom linijom i sve te točkice staviti u igru i onda ćeš dobiti prave pobjednike – rekao je menadžer Piratesa Clint Hurdle nakon što su Piratesi jučer upisali svoju šestu pobjedu u nizu.

OTVORITE RAČUN NA BET365 KLADIONICI, NAPRAVITE DEPOZIT, TE GLEDAJTE SVE UTAKMICE MLB-A UŽIVO POTPUNO BESPLATNO!!!

San Diego (22-25) je daleko od idealne forme, a s obzirom na to koliko su uložili u ekipu ovaj omjer nikako nije zadovoljavajući. Problem je u tome što su imali previše utakmica u nizu gdje su se mučili i imali velikih problema sa napadačkom igrom. No, u zadnje četiri utakmice su upisali tri pobjede i može se reći da se nešto pozitivno kuha kod njih. Ali, daleko je to od dobrog jer u poslijednjih 10 utakmica su upisali siromašan prosjek od samo 3,50 runova, što nikako nije njihov cilj.

Oni će danas na mound poslati jednog od svojih lošijih bacača Iana Kennedya (2-4; 6,11 era). Ne izgleda dobro Kennedy od samog početka, iako je imao nekoliko solidnih nastupa. U svoja poslijednja tri starta, Padresi su izgubili sve tri utakmice. Kroz ta zadnja tri starta Kennedy je prepustio čak 13 runova uz 0-3 omjer.

7535678

Bio sam sretan sa činjenicom što sam odradio šest kvalitetnih izmjena. Isto tako sam bio zadovoljan jer sam dopustio samo dva runa, ali je protivnički bacač jednostavno bio bolji i naš napad nije uspio ostvariti niti jedan run – izjasnio se Kennedy nakon poslijednje utakmice protiv Dodgersa gdje je prepustio dva runa.

Kennedy je ove sezone doista imao jako puno problema na domaćem terenu. Upisao je 1-2 omjer i katastrofalan 8,15 era kroz četiri starta. Kroz 17,2 inninga je dopustio čak 16 runova i šest home runova što najviše od bilo kojeg bacača Padresa do sada. Prošetao je i devet udarača i to sve ide u prilogu Piratesima.

Gosti iz Pittsburgha će lopticu u ruku dati svom najboljem bacaču do sada A.J. Burnettu (4-1; 1,37 era) koji je doista u sjajnoj formi. Ovaj veteran je samo dva puta prepustio više od jednog runa na utakmici i to je svaki put bilo po dva runa. Njegov poslijednji nastup je bio uživancija za gledanje. NY Metse je ostavio na nuli kroz sedam izmjena i tome je dodao 10 strikeouta. U zadnja četiri starta je svaki put na moundu izdržao sedam izmjena i sveukupno dopustio tek četiri runa. Udarači imaju samo .221 udarački prosjek protiv njega, a s obzirom na to da Padresi nisu konstantni onda bi Burnett i danas mogao imati još jednu uspješnu večer.

<i>[touchcarousel id=’2′]</i>

Ostavite svoj komentar..

Share This

Podijeli sadržaj!

Sviđa ti se sadržaj? Podijeli ga sa prijateljima, biti će ti zahvalni na dobitku ;)