San Francisco Giants – Pittsburgh Pirates; 01.06.2015 MLB

OBJE EKIPE U JAKO DOBROJ FORMI

Aktualni prvaci iz San Francisca nastavljaju sa solidnim igrama, te su trenutno vodeća ekipa NL zapad divizije. U zadnjoj seriji su remizirali sa Atlanta Bravesima pred svojim navijačima sa 2:2. Prije zadnje dvije utakmice su imali čak šest pobjeda u nizu I činilo se kao da ih ništa ne može zaustaviti, ali naravno svemu dođe kraj, pa tako I njihovom nizu. Trenutno su na 30-22 omjeru što je doista jako dobro, a glavni konkurenti iz Los Angelesa su nekako pali u svom ritmu tako da se zaostatak Giantsa smanjio samo na pola utakmice od Dodgersa.

Bez obzira na poraze igramo jako dobro. Nismo imali baš previše sreće u te zadnje dvije utakmice I nismo bili pravi onda kada je trebalo. Želim samo da nastavimo u pozitivnom ritmu gdje ćemo pronaći još bolju igru I još više načina za dolazak do pobjede – rekao je menadžer Giantsa Bruce Bochy.

OTVORITE RAČUN NA BET365 KLADIONICI, NAPRAVITE DEPOZIT, TE GLEDAJTE SVE UTAKMICE MLB-A UŽIVO POTPUNO BESPLATNO!!!

Pittsburgh (26-24) je dugi period bio u negativnom omjeru, no krenulo je sve na dobro I sada konačno izgledaju kao prava ekipa. Slavili su osam puta u zadnjih 10 utakmica, što je doista sjajna stvar za njih. Mogu se najviše zahvaliti svojim startnim bacačima koji su odradili fantastičan posao. Spomenuti bacači su u zadnjih 10 utakmica upisali sjajan 2,13 era, što je u ekipnom smislu na vrlo visokoj razini.

640px-Angel_Pagan,_MLB_baseball_player_for_San_Francisco_Giants_02

Pokušavamo sve da se što brže pomičemo prema vrhu divizije. Nije nimalo lako, jer Cardinalsi I Cubsi su već ispred nas. Nemamo puno prava na pogreške bez obzira što je sezona još jako duga – konkretan je bio menadžer Piratesa Clint Hurdle.

Domaćini će otvoriti seriju sa startnim bacačem Ryanom Vogelsongom (4-2; 4,24 era). On je u ovoj sezoni malo na visokoj razini I malo na vrlo niskoj, no u nekoliko zadnjih starteva je doista uhvatio pravi ritam. Kroz poslijednjih pet startova niti jednoj ekipi nije dopustio više od dva runa, a sveukupno je u tom periodu prepustio tek četiri runa.

Nastavi li Vogelsong ovako, onda Piratese očekuje doista težak posao, posebno iz razloga jer je na domaćem terenu sjajan sa 1,64 era. Kroz ukupno 22 inninga pred svojim navijačima, Voglesong je prepustio tek četiri runa.

Gosti će se pouzdati u svog bacačkog asa Gerreta Colea (7-2; 2,11 era) koji unatoč svojoj mladosti baca fantastično. Tek je dva puta ove sezone prepustio više od dva runa (3,3) što je jedna vrlo visoka razina kvalitete. U zadnjem startu je ponovno dominirao I ekipi Miami Marlinsa prepustio tek dva runa.

Prema svemu sudeći očekuje nas utakmica gdje bi bacači morali imati glavnu riječ, što naravno automatski vuče ka underu poena na utakmici.

[touchcarousel id=’2′]
Ostavite svoj komentar..

Oznake:

Share This

Podijeli sadržaj!

Sviđa ti se sadržaj? Podijeli ga sa prijateljima, biti će ti zahvalni na dobitku ;)