St. Louis Cardinals – Milwaukee Brewers; 15.04. MLB

CARDSI MORAJU ISKORISTITI LOŠ START BREWERSA

St. Louis (3-3) je solidno krenuo u sezonu, no nisu impresionirali u prvoj utakmici pred svojim navijačima kada su poraženi od Milwaukeeja (2-5) sa 4:5. Bila je to prva utakmica u seriji, a jučer su ekipe imale dan odmora. Danas je poseban dan u svijetu baseballa, slavi se Jackie Robinson day i svi igrači će na leđima imati broj 42.

Za one koji ne znaju, Jackie Robinson je prvi tamnoputi igrač koji je kročio u MLB i ne samo da je kročio nego je i impresionirao sve oko sebe. Rijetko tko mu je dao šansu, gađali su ga u glavu, čak nije mogao niti ići na wc na putovanjima jer su bili rijetki wc-i gdje su tamnoputi ljudi mogli obaviti nuždu. Ako vas zanima puno više onda pogledajte sjajan film “42” koji će vam otkriti jako puno toga.ryan-braun-2013-aw

– Ovo je dan koji nam jako puno znači. Da nije bilo njega, tko zna kako bi se ovo sve razvijalo. Probio je tu “kožnu” barijeru i pokazao da ta mržnja nije imala nikakvog smisla – kratko se osvrnuo outfielder Cardsa Jason Heyward.

Domaćini će danas na mound poslati svog ponajboljeg bacača Lancea Lynna (0-1; 1,50 era). On je odlično krenuo u sezonu i pokazao dominaciju protiv ekipe Cubsa te im je dopustio samo jedan run kroz šest izmjena i svemu tome dodao devet strikeouta. Upisao je poraz jer njegov napad nije uspio staviti niti jedan run na semafor.

Lynn je u prošloj sezoni odradio jako dobar posao. Na koncu je završio sa 15 pobjeda i 10 poraza uz jako dobar 2,74 era. Udarači se nisu naigrali protiv njega te ih je ostavio na samo .234 udaračkom prosjeku. Cardsi od njega očekuju isto to u ovoj sezoni, a on želi postati još bolji.lynn001

– Osjećam se jako dobro i mogu reći da sam zadovoljan sa ulaskom u sezonu, jedino je taj poraz malo pokvario stvari – rekao je Lynn.

Gosti će na mound poslati Willya Peraltu (0-0; 2,57 era) od kojeg očekuju jako jako puno. On ih je obradovao prošle sezone te je pokazao svu svoju raskoš. Peralta je tako 2014. završio sa 17-11 omjerom i 3,53 era. U ovogodišnjem jedinom startu je ekipu Colorada ostavio na tek dva runa kroz sedam inninga.

[touchcarousel id=’2′]

U prošloj sezoni je imao jako dobre startove protiv Cardinalsa i upisao 3-1 omjer uz 2,18 era. To su jako dobri rezultati i sigurno tako nešto Brewersima daje vjeru da mogu napraviti konkretne stvari na ovako teškim gostovanjima.

Ostavite svoj komentar..

Oznake:

Share This

Podijeli sadržaj!

Sviđa ti se sadržaj? Podijeli ga sa prijateljima, biti će ti zahvalni na dobitku ;)