Toronto Blue Jays – LA Angels; 21.05.2015 MLB

ANGELSI U DALEKO BOLJOJ FORMI

Anđeli su do sada pokazali puno uspona i padova, ali u poslijednje vrijeme igraju onako kako se od njih to očekuje. Pobijedili su sedam puta u zadnjih 10 utakmica, a posebno treba staviti naglasak na startne bacače koji su odradili fantastičan posao u tom periodu. U tom periodu od zadnjih 10 utakmica starteri Angelsa su upisali odličan 3,06 era u tom periodu, dok je napad konstantno odrađivao solidan posao.

Gledajte, to je ono što svaka baseball ekipa treba. Morate imati snažnu bacačku rotaciju koja nosi ekipu i uvijek vam pruža priliku za pobjedom. Uz dobru rotaciju ide i kvalitetan napad od kojeg uvijek očekujete nešto pozitivno. Nadam se da možemo nastaviti u istom ritmu i krenuti prema prvom mjestu divizije – izjasnio se menadžer Angelsa Mike Scioscia.

OTVORITE RAČUN NA BET365 KLADIONICI, NAPRAVITE DEPOZIT, TE GLEDAJTE SVE UTAKMICE MLB-A UŽIVO POTPUNO BESPLATNO!!!

Dok Angelsi pobjeđuju, Toronto igra jako loše. Poraženi su čak osam puta u zadnjih 10 utakmica. Ništa im ne ide od ruke, iako su najavljeni kao odlična ekipa koja konačno može ostvariti plasman u doigravanje. Za razliku od rotacije Angelsa, rotacija Toronta je baš kao i kompletna ekipa u lošoj formi. Njihov era je na katastrofalnih 5,37 i dopustili su najmanje četiri runa sedam puta u tih poslijednjih 10 utakmica. U zadnjih 18 međusobnih utakmica Angelsi su slavili čak 14 puta.

20140703180932903_1

Domaćini će na mound poslati veterana R.A. Dickeya (1-5; 5,76 era) koji odrađuje jednu od lošijih sezona u karijeri. U zadnja dva starta je dopustio čak 13 runova. Jednostavno mu ništa ne ide od ruke i kada kroz osam startova u pet njih prepustite četiri ili više runova onda to doista nije dobro, zapravo je jako loše. U zadnja dva starta je prepustio četiri home runa.

Mislio sam da konačno imam dobar pitch, ali na koncu to nije bilo tako. Loptice su letjele u rupe u outfieldu i većina su bili extra base hitovi. Ne mogu biti zadovoljan i bilo je zapravo frustrirajuće – rekao je Dickey nakon teškog poraza kod Houstona.

Do sada je na stadionu u Torontu upisao 4,33 era, a u zadnjih 30 dana mu je era na očajnih 7,34. S obzirom da su Angelsi u formi i njihov napad funkcionira jako dobro, onda nije teško zaključiti da bi Dickey mogao itekako imati problema u današnjem susretu.

Gosti će lopticu u ruku dati desnorukom Mattu Shoemakeru (3-3; 5,63 era) koji ove sezone ima puno uspona i padova. U zadnjem startu je prekinuo crni niz i pokazao da vrijedi. Kroz sedam izmjena je na teškom gostovanju kod Baltimorea dopustio samo jedan run. U startu prije toga je pokazao totalnu suprotnost kada je protiv Houstona prepustio čak šest runova.

Ono što je problematično kod njega su startevi na domaćem terenu, što naravno danas neće biti slučaj. U gostima je daleko bolji sa era-om od 3,65. S obzirom na to da je imao više dobrih nego lošijih startova, Shoemaker bi ovdje mogao doći do još jedne pobjede.

[touchcarousel id=’2′]
Ostavite svoj komentar..

Share This

Podijeli sadržaj!

Sviđa ti se sadržaj? Podijeli ga sa prijateljima, biti će ti zahvalni na dobitku ;)