Washington Nationals – Chicago Cubs; 07.06.2015 MLB

NATSI SE NADAJU DA MOGU POPRAVITI FORMU

Ekipa iz glavnog grada je nekako zastala sa svojom odličnom igrom, ali nije to ništa čudno s obzirom da se konstantno igraju utakmice i da je konkurencija doista jako velika. U poslijednjih 10 imaju tek četiri pobjede i usporili sa napadom koji je prije toga bio izuzetno produktivan. No, bez obzira na sve Nationalsi (30-26) su još uvijek vodeći u svojoj diviziji i za sada uspješno brane to svoje pvo mjesto.

– Jako je bitno ostati na vrhu i braniti tu svoju prednost. No, to nije nimalo lako, zapravo je jako teško. Pokušavaš napraviti da nemaš nikakav pritisak i da možeš igrati opušteno. Mislim da su moji momci svjesni toga i da možemo sa poboljšanom igrom napraviti veliki iskorak – rekao je menadžer Nationalsa Williams.

OTVORITE RAČUN NA BET365 KLADIONICI, NAPRAVITE DEPOZIT, TE GLEDAJTE SVE UTAKMICE MLB-A UŽIVO POTPUNO BESPLATNO!!!

Ekipa iz Chicaga (29-25) igra najbolju sezonu u poslijednjih pet godina. Jednostavno su se kockice posložile, napravili su kvalitetan shopping, uspjeli su od rookie igrača napraviti nešto konkretno i imaju novog menadžera koji je jedan od najboljih u ligi. Cubsi konkretno nisu u ništa boljoj formi od Nationalsa, jer oni su pobijedili tek pet puta u zadnjih 10. Također imaju problema sa igrom u napadu i sigurno da poprave tu stavku bi bili daleko opasniji.

Maddon-Cubs

Domaćini će u finalnoj utakmici serije na mound poslati jednog od svojih boljih bacača Jordana Zimmermanna (5-2; 2,88 era) koji je doista daleko bolji nego li je bio u početku sezone. U poslijednja četiri starta Zimm je dopustio sveukupno tri runa, što je doista sjajno te uz sve to ostvario 3-0 omjer. U poslijednjem startu se suočio sa opasnim napadom Toronta i kroz osam izmjena im nije dopustio niti jedan run.

– Bio je to jedan od mojih najboljih nastupa ove sezone, ako ne i najbolji. Doista sam se osjećao snažno i dominantno. To sve mogu zahvaliti svom napornom radu gdje sam konstantno radio na detaljima. Nadam se da mogu prenijeti u slijedeći start – rekao je Zimm nakon pobjede nad Torontom.

Zimm je pokazao da jako voli bacati na domaćem terenu gdje je do sada ostvario 3-1 omjer i 2,01 era. Nastavi li tako, Cubsi će teško moći napraviti nešto protiv ovako dominantnog bacača.

Gosti će lopticu u ruku dati Kyle Hendricksu (1-2; 3,99 era). On baca solidno, ali pokazao se dosta nestabilnim. Nakon dva sjajna starta, u poslijednjem se nije uspio snaći i kod Miami Marlinsa je prepustio četiri runa. U poslijednjih 10 nastupa on je četiri puta dopustio četiri ili više runova.

U zadnjih 10 međusobnih dvoboja, Washington je bio bolji sa šest pobjeda.

[touchcarousel id=’2′]
Ostavite svoj komentar..

Share This

Podijeli sadržaj!

Sviđa ti se sadržaj? Podijeli ga sa prijateljima, biti će ti zahvalni na dobitku ;)