Washington Nationals – Chicago Cubs; 07.06.2015 MLB

NATSI SE NADAJU DA MOGU POPRAVITI FORMU

Ekipa iz glavnog grada je nekako zastala sa svojom odličnom igrom, ali nije to ništa čudno s obzirom da se konstantno igraju utakmice i da je konkurencija doista jako velika. U poslijednjih 10 imaju tek četiri pobjede i usporili sa napadom koji je prije toga bio izuzetno produktivan. No, bez obzira na sve Nationalsi (30-26) su još uvijek vodeći u svojoj diviziji i za sada uspješno brane to svoje pvo mjesto.

– Jako je bitno ostati na vrhu i braniti tu svoju prednost. No, to nije nimalo lako, zapravo je jako teško. Pokušavaš napraviti da nemaš nikakav pritisak i da možeš igrati opušteno. Mislim da su moji momci svjesni toga i da možemo sa poboljšanom igrom napraviti veliki iskorak – rekao je menadžer Nationalsa Williams.

OTVORITE RAČUN NA BET365 KLADIONICI, NAPRAVITE DEPOZIT, TE GLEDAJTE SVE UTAKMICE MLB-A UŽIVO POTPUNO BESPLATNO!!!

Ekipa iz Chicaga (29-25) igra najbolju sezonu u poslijednjih pet godina. Jednostavno su se kockice posložile, napravili su kvalitetan shopping, uspjeli su od rookie igrača napraviti nešto konkretno i imaju novog menadžera koji je jedan od najboljih u ligi. Cubsi konkretno nisu u ništa boljoj formi od Nationalsa, jer oni su pobijedili tek pet puta u zadnjih 10. Također imaju problema sa igrom u napadu i sigurno da poprave tu stavku bi bili daleko opasniji.

Maddon-Cubs

Domaćini će u finalnoj utakmici serije na mound poslati jednog od svojih boljih bacača Jordana Zimmermanna (5-2; 2,88 era) koji je doista daleko bolji nego li je bio u početku sezone. U poslijednja četiri starta Zimm je dopustio sveukupno tri runa, što je doista sjajno te uz sve to ostvario 3-0 omjer. U poslijednjem startu se suočio sa opasnim napadom Toronta i kroz osam izmjena im nije dopustio niti jedan run.

– Bio je to jedan od mojih najboljih nastupa ove sezone, ako ne i najbolji. Doista sam se osjećao snažno i dominantno. To sve mogu zahvaliti svom napornom radu gdje sam konstantno radio na detaljima. Nadam se da mogu prenijeti u slijedeći start – rekao je Zimm nakon pobjede nad Torontom.

Zimm je pokazao da jako voli bacati na domaćem terenu gdje je do sada ostvario 3-1 omjer i 2,01 era. Nastavi li tako, Cubsi će teško moći napraviti nešto protiv ovako dominantnog bacača.

Gosti će lopticu u ruku dati Kyle Hendricksu (1-2; 3,99 era). On baca solidno, ali pokazao se dosta nestabilnim. Nakon dva sjajna starta, u poslijednjem se nije uspio snaći i kod Miami Marlinsa je prepustio četiri runa. U poslijednjih 10 nastupa on je četiri puta dopustio četiri ili više runova.

U zadnjih 10 međusobnih dvoboja, Washington je bio bolji sa šest pobjeda.

Ostavite svoj komentar..

Share This

Podijeli sadržaj!

Sviđa ti se sadržaj? Podijeli ga sa prijateljima, biti će ti zahvalni na dobitku ;)