Odaberite bonus za klađenje po vašoj mjeri. Predstavljamo vam vodeće online kladionice te najbolji bonus za klađenje online kladionica. Sve navedene kladionice su provjerene online kladionice sa višegodišnjom tradicijom te renomeom. Mnoge od njih imaju više korisnika nego što većina europskih država ima stanovnika, kao i prihode koji su veći od proračuna mnogih zemalja. Uzmimo za primjer samo Bet365 kladionicu koja ima preko 18.500.000 korisnika.

Naveden internet kladionice su toliko popularne i uspješne jer imaju fantastičnu ponudu za klađenje, te konstantno nagrađuju svoje korisnike raznim promocijama ili bonusima vjernosti.

KladionicaBonusSaznaj višePosjetite
125€ ZA TEBE I PRIJATELJA!RecenzijaPosjeti
2100% BONUS DO 100€RecenzijaPosjeti
3100€ BONUSRecenzijaPosjeti
4200€ BONUSRecenzijaPosjeti
525€ BESPLATNA OKLADARecenzijaPosjeti
650€ BONUSA + 10€ MOBILNA OKLADARecenzijaPosjeti
7SPECIJALNA OKLADA!RecenzijaPosjeti
8NAJVEĆI KOEFICIJENTIRecenzijaPosjeti
925€ BONUS + 10€ FREE BETRecenzijaPosjeti
1088€ IN FREE BETSRecenzijaPosjeti
11ODLIČNI KOEFICIJENTIRecenzijaPosjeti
12100% BONUS DO 50€RecenzijaPosjeti
13100€ BONUSRecenzijaPosjeti
14200€ BESPLATNOG BONUSARecenzijaPosjeti
1580% SUPER PAY BONUSRecenzijaPosjeti

Bonus za klađenje

Pročitajte više o navedenim kladionicama, usporedite bonus za klađenje koje daju te odaberite idealnu online kladionicu za Vas. Ne čekajte, otvorite račun te uzimite bonus za klađenje već danas!

Bonus za klađenje

Online kladionice imaju velike prenosti u odnosu na “obične kladionice”, od toga što daju bonus za klađenje do toga da imaju fanatastičnu i bogatu ponudu sa velikim brojem razrada i specijalnih oklada, da im je ponuda za kladjenje uživo fantastična te da pružaju mogućnost gledanja velikog broja utakmica uživo!

Uz sve to nagrađuju svoje vjerne korisnike, naravno rade 0-24 i pokrivaju ogroman broj sportskih događaja pa tako npr. Bet365 kladionica u jednom vikendu zna imati i preko 1.000 prijenosa sportskih događaja a u ponudi i preko 10.000 utakmica i raznih događaja, a svaka utakmica zna imati stotinjak razrada i specijalnih oklada tako da je stvarno gotovo nemoguće ne naći neku okladu po mjeri.

Također mnoge kladionice daju bonus loyalnosti odnosno bonus vjeronosti svakog tjedna svojim korisnicima, bonus koji se unese kao voucher i nije potreban nikakav depozit. Naravno veličina bonusa ovisi o tome koliko ste često logirani na Vaš korisnički račun te koliko ste oklada u proteklom tjednu sklopili.

Uz to tu su i opcije cashouta kao i brojne druge fantastične mogućnosti. O tome da problema sa autorizacijom nema ne treba niti govoriti jer te kladionice dnevno okrenu novaca koliko neke “obične kladionice” u par godina tako da često online kladionice i uplatu od nekoliko tisuća eura uopće ne autoriziraju…

Share This