Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

De Gea mirno čeka transfer u Madrid

I dalje se nastavlja sapunica oko prelaska prvog vratara Manchester Uniteda, a vjerojatno i španjolske reprezentacije u redove Real Madrida. David De Gea čini se ponovno sve bliži Madridu, a klubovi se vjerojatno ne mogu dogovoriti oko točne odštete za ovog sjajnog vratara. Čini se kako je Real odnosno vodeći ljudi kluba ponovno vrlo pametno pripremili transfer, jer sada je čini se sve na njihovoj strani.

De Gea i djevojka

Madriđani iako imaju već dva vratara u svojim redovima su ponudili sjajan ugovor vrataru Manchestera koji sada ne želi nastupati za United i čeka da ga klub pusti u Madrid. Navodno De Gea nije spreman igrati jer ga je ponuda Reala previše psihički uzdrmala. Navijači crvenih vragova naravno su sada već bjesni na svog vratara, a neki ga već i tjeraju iz kluba.

 

 

O čemu se zapravo radi? De Gea je navodno odbio potpisati ugovor s Unitedom po kojem bi mu plaća porasla za 2.3 milijuna eura, jer na stolu ima ponudu kraljeva po kojoj bi zarađivao 5 milijuna eura po sezoni. Bilo je jasno na početku ljeta da je želja ovog igrača da ode u Madrid gdje mu živi djevojka Španjolska pjevačica Edurne Garcia Almagro. De Gea bi prelaskom u Real stigao do najelitnijeg svjetskog kluba, sjajne plaće ali i sigurnog broja 1 u Španjolskoj reprezentaciji.

 

[touchcarousel id=’2′]

 

De Gea se zbog svih tih razloga sada odlučio na taktiku čekanja, gdje trenira živce klupskih čelnika, ali i navijača koji mu neće lagano oprostiti ovakvo ponašanje ukoliko mu propadne transfer u Real. Ipak čini se kako će kao i u mnogim slučajevima prije ova taktika uroditi plodom, te da će De Gea prisiliti vlasnike da se dogovore i prodaju ga u Madrid, jer nemaju koristi od nezadovoljnog i skupog igrača.

 

[touchcarousel id=’1′]

 

Ovaj transfer bi trebao biti realiziran do kraja mjeseca, a koeficijent jest još uvijek vrlo dobar, pa ako ste spremni malo pričekati, vjerojatno ćete zaraditi na ovoj okladi.

De Gea