Kazna za Hrvatsku, zbog svastike

Hrvatska nakon utakmice s Italijom koja je ostala u sijeni događaja sa svastikom očekuje kaznu UEFE.

U medijima i nekoliko dana nakon utakmice još je aktualan taj događaj, a krivica se prebacuje s jedne strane na drugu. U kompletnu priču umiješani su HNS, politika, policija, grad Split, Hajduk i svi se međusobno optužuju i prebacju krivicu na druge. Krivac naravno još uvijek nije pronađen, ali to kao da nikome nije ni bitno. Najviše na kraju će naravno izgubiti nogometaši Hrvatske reprezentacije koji će vjerojatno ni krivi ni dužni dobiti kaznu od UEFE.

Play Online Casino

 

Mi ćemo se u nastavku pozabaviti kladioničarskom stranom ovog događaja… (SHARE)

Mi ćemo se odmaknuti od prepucavanja oko toga tko je kriv za ovaj skandal.

Hrvatska je jedna od najkažnjivanijih nogometnih reprezentacija u kompletnoj UEFI. Hrvatska je već više puta plaćala kazne za nerede navijača, nakon toga dobila je kaznu u obliku ove utakmice bez navijača, a nakon najnovijeg incidenta sada sljedeća kazna može biti jedino oduzianje bodova ili izbacivanje iz kvalifikacija.

Iako je upitno koliko, te kazne imaju svrhe vrlo vjerojatno je kako će se jedna od njih vjerojatno ispuniti. I dok nam izbacivanje ipak zvuči malo prestrogo, oduzimanje bodova je vrlo realna opcija. U tom slučaju vjerojatno bi se Hrvatskoj oduzela tri boda što bi ju smjestilo iza Italije na tablici.

Trenutni poredak:

Tablice

 

U slučaju da se Hrvatskoj oduzmu bodovi tada je Italija u velikoj prednosti, jer osim što je Conte uspio posložiti momčad oni do kraja ipak imaju lakši raspored od Hrvatske.

Italy Utakmice

Italija tako do kraja ima samo jedno gostovanje i to kod Azerbejdžana, a u ostalim utakmicama na svom terenu trebala bi upisati tri boda.

 

Croatia Utakmice

 

Hrvatska bi u slučaju gubitka bodova bila u bodovnom zaostatku, a u nastavku kvalifikacija treba čak tri puta u goste i to Norveškoj, Azerbejdžanu i Malti, a kod kuće dočekuje Bugarsku.

Zbog svega navedenog predlažemo okladu da će Italija osvojiti grupu H, jer će Hrvatska biti kažnjena da li oduzimanjem bodova ili izbacivanjem, a kladionice na to ne računaju, iako je Italija i bez te kazne po njima favorit za osvajanje grupe.

italija osvaja grupu

 

Ostavite svoj komentar..

Share This

Podijeli sadržaj!

Sviđa ti se sadržaj? Podijeli ga sa prijateljima, biti će ti zahvalni na dobitku ;)