Kladionice već predviđaju Trumpovog nasljednika!

Kladionice već predviđaju Trumpovog nasljednika! Tek što su predsjednički izbori u SAD-u završili, i dok Donalda Trumpa Electoral College još nije niti potvrdio za predsjednika Sjedinjenih Američkih Država, bookmakeri su već počeli predviđati Trumpovog nasljednika, odnosno tko će pobjediti na predsjedničkim izborima u SAD-u 2020. godine.
predsjednicki-izbori-2020

Podsjećamo, kladionice su 2015. godine davali koeficijent od čak 250 da će Donald Trump biti novi predsjednik SAD-a, a niti na dan izbora bookmakeri Trumpu nisu davali previše šansi budući da je koeficijent na Hillary Clinton bio 1,20 a na Trumpa 4,00.

Tko je sljedeći?

Kladionice već predviđaju Trumpovog nasljednika

Kladionice već predviđaju Trumpovog nasljednika

Bookmakeri su u ponudu uvrstili kako veliki broj političara, tako i razne javne ličnosti. Na primjer, ako na Arnolda Schwarzeneggera, bivšeg guvernera Kalifornije i poznatog glumca, uložite 1€ u slučaju da postane sljedeći predsnednik SAD-a dobit ćete čak 201€.

Kako iz priložene slike možete i vidjeti bookmakeri trenutno najveće šanse daju Donaldu Trumpu da bude izabran za predsjednika SAD-a 2020. godine. Veliko je pitanje dali će se Donald Trump željeti kandidirati još jednom, kakvo će biti javno mjenje, te dali će amerikanci ukazati povjerenje osobi koja će tada imati 74.godine. Koeficijenti na sve druge kandidate su i više nego primamljivi budući da su koeficijenti 10,00+.

Teško je predvidjeti što će se u sljedeće četiri godine događati, međutim upravo zato i premije, odnosno koeficijenti i jesu tako visoki. Ako mislite da npr. Bill Gates, jedan od najbogatijih ljudi na svijetu, može i želi stopama Donalda Trumpa na 1€ dobit ćete čak 150€, dok ćete za Teda Cruza, Bernija Sandersa ili Marca Rubija na svakih 1€ uloženih dobiti 34€. Kod ovakvih oklada ne možete i ne želite igrati na sigurno, pa je najpametnije odabrati kandidata koji ima realne šanse da postane kandidat Demokrata ili Republikanaca, a na kojeg je koeficijent poprilično visok.

Jedno je sigurno! Tko bude strpljiv te točno predvidi sljedećeg predsjednika SAD-a mogao bi postati itekako bogat budući da su koeficijenti i više nego privlačni.

KLADI SE NA PREDSJEDNIČKE IZBORE

Ostavite svoj komentar..

Oznake:

Share This

Podijeli sadržaj!

Sviđa ti se sadržaj? Podijeli ga sa prijateljima, biti će ti zahvalni na dobitku ;)