Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

Albanija v Švicarska: Koje kladionice daju najveće koeficijente?

Albanija v Švicarska će se suočiti jedna protiv druge na Stade Bollaert-Delelis Lensu u subotu, što će biti druga utakmica u natjecanju na Euru 2016 nakon što je domaćin Francuska igrala sinoć protiv Rumunjske, gdje je uzela sva tri boda u pobjedi od 2-1.

Albanija v Švicarska

Albanija se čini kao najlakša ekipa u skupini A koja ima timove poput Francuske i Rumunjske. Od debitanata na Europskom prvenstvu se očekuje da imaju nisku učinkovitost, grabeći pobjedu od bilo kojeg protivnika u grupnoj fazi će biti dobro postignuće za albanski tim, ali to će trebati više od napornog rada.

Švicarska je sada među najboljim ekipama u Europi, rame uz rame sa velikim dečkima, oni su trenutno rangirani 15 u najnovijoj FIFA rang listi, te će se smatrati sretnima što igraju protiv autsajdera u svojoj prvoj utakmici.

Vrijedno spomena i vrlo zanimljiva informacija je ta da će se u ovoj utakmici sukobiti dva brata, jedan igra za Švicarsku, a drugi za Albaniju. Radi se o Granit Xhaka-i i njegovom mlađem bratu Taulantu. Zbog toga će nam utakmica biti mnogo zanimljivija, a i dosta Albanaca igra za Švicarsku, to jest koji su porijeklom iz Albanije.

Koeficijenti na Albaniju su puno veći u kladionicama Betfaira i Bet365 nego u Bet-at-home, dok su na Švicarsku identični (1.80) u Bet365 i Betfair, a nešto manji koeficijent (1.77) u Bet-at-home.

Screenshot_29 Screenshot_28Screenshot_30

Albanija v Švicarska: Moguće postave

Albanija (4-3-3): Berisha – Hysaj, Cana, Mavraj, Agolli – Xhaka, Kace, Abrashi – Roshi, Sadiku, Lenjani.

Švicarska (4-2-3-1): Burki – Lichtsteiner, Schar, Von Berger, Rodriguez – Behrami, Xhaka – Shaqiri, Dzemaili, Embolo – Seferovic.

[frontpage_news widget=”32124″ name=”Kladjenje (Poveznice za na kraj teksta)”]

Oznake: