Ballack prognozira utakmicu četvrtfinala Eura 2016

Ballack prognozira utakmicu četvrtfinala Eura 2016. Ekipa Antonio Contea pobijedila je Španjolsku sa 2-0 u nevjerovatnoj utakmici u osmini finala, ali je bivši kapetan njemačke reprezentacije rekao da očekuje da će Italija izgubiti u četvrfinalu.

Ballack prognozira

Michael Ballack očekuje da će Talijanska utrka na Euru 2016 doći do kraja i da će njegova rodna Njemačka presjeći njihov put.

Bivši njemački reprezentativac je ostao impresioniran italijanskim nastupom protiv Španjolske, gdje su golovi Giorgio Chiellinija i Graziano Pellea izbacili dvostrukog prvaka Europe.

Ali Ballack tvrdi da će Antonio Conteova ekipa teško napraviti isti nastup kao protiv Španjolske, te da neće moći tako igrati protiv svjetskog prvaka Njemačke u Bordeauxu.

[su_bet365_euro2016_copy]

“Sumnjam da će Talijani moći opet napraviti identičan nastup kao protiv Španjolske”, rekao je Ballack za UEFA.com.

“Vjerujem u pobjedu Njemačke.”

“Unatoč Ballackovom vjerovanju, povijest nije na Njemačkoj strani u ovom četvrfinalnom susretu.

Dvojac se susreo osam puta na Europskim prvenstvima, ali Njemačka nikada nije okusila pobjedu, s Mario Balotellijem koji je postigao dva gola u pobjedi Italije na Euru 2012 – polufinalu.

Da li je Ballackova prognoza dobra? Iako je možda navijački, može li Njemačka presjeći put Talijanima i doći do polufinala? Uplatite vaš listić ispod i recite nam svoje mišljenje na Ballackovu prognozu.

Screenshot_39

UPLATI

Oznake: