Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

Četvrtfinale Eura 2016: Statistike sudaca i kartoni

Četvrtfinale Eura 2016 počinje večeras. Danas ćemo vam pisati o sucima koji će suditi utakmice na utakmicama četvrfinala. Poznati su suci koji će suditi u utakmici Poljska i Portugal, zatim Vels i Belgija.

Četvrtfinale Eura 2016

Poljska – Portugal

Prvi sudac koji sudi u dvoboju Poljske i Portugala je dobro poznati njemački sudija Felix Brych, koji ima 40 godina. On je sudio finale Europske lige 2014. godine između Seville i Benfice, a poznatije utakmice na kojima je dijelio pravdu su Barcelona – Atletico Madrid, Chelsea – PSG i Juventus – Manchester City. Njegovi asistenti će biti Mark Borsch i Stefan Lupp, a pomoćne sudije Bastian Dankert i Marco Fritz, koji su također Nijemci. Četvrti poznati sudac iz Srbije će biti Milorad Mažić, a rezervni sudija će biti Milovan Ristić. Felix Brych je do sada sudio dvije utakmice na Euru 2016 i to Engleska – Vels i Švedska – Belgija, u prvoj utakmici je pokazao samo jedan žuti karton, dok je u drugoj četiri. U utakmicama Lige prvaka protekle sezone najviše kartona je dao u dvoboju Barcelone i Atletico Madrida, čak 10 žutih i jedan crveni. Što se tiče svih utakmica koje je sudio u Ligi prvaka, ukupno je pokazao 38 žutih kartona i tri crvena. U kvalifikacijama za Euro 2016 je pokazao ukupno 18 žutih kartona. Zanimljiva statistika njemačkog suca Felix Brycha koji ima običaj davati crvene kartone u velikim utakmicama, baš kao što je to uradio Fernando Torresu u duelu protiv Barcelone u Ligi prvaka.

Screenshot_36

UPLATI!

[su_bet365_euro2016_copy]

Vels – Belgija

Sudac koji će suditi na drugom četvrtfinalnom dvoboju Velsa i Belgije je slovenski sudac Damir Skomina, koji je sudio utakmicu Engleske i Islanda u kojoj je Island prošao dalje sa rezultatom od 2-1. Slovenac je široko hvaljen za svoju izvedbu u Nici u ponedjeljak, gdje je pokazao tri žuta kartona i dosudio jedan penal. Sudio je još dva susreta na Euru 2016 u grupnoj fazi, dvoboje Rusije i Slovačke, zatim Švicarske i Francuske. U ove tri utakmice ukupno je pokazao šest žutih kartona, što znači prosjek dva po utakmici. Veći susreti koje je sudio u Ligi prvaka protekle sezone su bili Manchester City – Juventus, Real Madrid – Manchester City, četvrfinale i polufinale Europa lige, Sevilla – Athletic Bilbao i Villarreal – Liverpool. Najviše kartona je pokazao na utakmici četvrtfinala Europa lige, čak 12 žutih. Što se tiče kvalifikacija za Euru 2016 i svih ostalih utakmica na Euru koje je sudio, Skomina nije dao više od četiri žuta kartona ni na jednoj utakmici. Njegovi asistenti na utakmici Velsa i Belgije će biti Matej Jug i Slavnko Vinčić, zatim pomoćni suci su Jure Praprotnik i Robert Vukan. Četvrti sudac Nicola Rizzoli i rezervni službeni sudac je Elenito Di Liberatore.

Screenshot_37

UPLATI!

[su_bet365_euro2016_copy]

Suci sa ostale dvije utakmice će biti objavljeni u naredna 24 sata.

[frontpage_news widget=”32124″ name=”Kladjenje (Poveznice za na kraj teksta)”]

Oznake: