EURO 2016 FINALE: Specijalne oklade

Pred nama je finale Europskog prvenstva koje se igra u Francuskoj, a u finalu se susreću Portugal i domaćin Francuska. Radi se naravno o najvažnijoj nogometnoj utakmici ove kalendarske godine, a samim time i kladionice su ponudile neke posebne razrade za ovaj susret. Primjerice Betfair kladionica ima vrlo zanimljivih prijedloga sa sjajnim koeficijentima koji se kreću od 3.50 do čak 51.00.

2016-07-09 16_28_55-Football Betting Odds _ Bet £_€10 Get £_€30 _ Betfair

Primjerice prve dvije oklade su zaista vrlo moguće s odličnim koeficijentom. Pobjeda Francuske sa 2:1, 2:0 ili 3:1 je sa koeficijentom 3.50. Francuzi su favoriti u finalu, pa iako se ne očekuje puno pogodaka, pobjede od 2:0 ili 2:1 sasvim su realne. Druga oklada se također čini vrlo izgledna, a koeficijent od 3.75 je sasvim dobar. U toj okladi Griezmann mora biti strijelac, a utakmica završiti sa manje od 3.5 gola na susretu. Upravo takva je bila posljednja utakmica Francuske protiv Njemačke. Griezmann je u sjajnoj formi i glavni je kandidat za postizanje pogodaka u finalu, a da utakmica završi sa 4 gola ipak bi bilo svojevrsno iznenađenje.

Od ostalih oklada svakako je zanimljiva ona u kojoj će dva gola biti postignuta glavom. Pošto se radi o susretu u kojem su prekidi jedno od glavnih oružja vrlo lagano se može dogoditi da čak i dva pogotka budu postignuta iz prekida. Koeficijent na takvu okladu je 15.00. Zanimljiva je i oklada u kojoj će jedanaesterac biti postignut panenkom. Za ovakvu okladu prvo treba piti najstroža kazna, a nakon toga je pucač mora zabiti najpoznatijim izvođenjem jedanaesterca.

Naravno tu je još niz vrlo zanimljivih oklada sa odličnim koeficijentima u kojima možete birati različite rasplete ili događanja na susretu. Ovakve oklade naravno nije lagano pogoditi i one zavise prije svega o sreći, ali mogu vam donijeti zanimljivost u praćenje utakmice, kao i naravno odličan dobitak u slučaju pogađanja TIP-a.

Betfair kladionica poznata je po bogatoj ponudi, a ukoliko još uvijek nemate račun onda Vam se nudi sjajna prilika, jer prilikom prvog depozita možete ostvariti do 200€ BONUSA, a uz takva sredstva igranje specijalnih oklada je još mnogo jednostavnije.

OTVORI RAČUN

 

Oznake: