Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

FINALE PORTUGAL-FRANCUSKA završiti će rezultatom…

Pred nama je posljednja utakmica EURA 2016 u kojoj ćemo saznati novog europskog prvaka, nakon što je to posljednjih 8 godina bila Španjolska. U finalu se susreće Portugal sa Cristanom Ronaldom i domaćin Francuska sa sjajnim Griezmannom.

Finale raspored

Ova dvojica igrača već su ove godine igrala u finalu Lige prvaka na suprotnim stranama, a uspješniji je bio Portugalac. Finale bi nam trebao ponuditi neizvjesnu utakmicu, a na vama je da pogodite točan rezultat utakmice, bilo to nakon 90 minuta ili nakon 120 minuta (ukoliko će ih biti). Dakle računaju se i eventualni produžeci, ali ne i jedanaesterci nakon produžetaka pa tako ako npr. nakon 120’minuta igre bude 2:2, taj rezultat uzima se i kao dobitni.

[su_reklama]

Uvjeti sudjelovanja

Ovu nagradnu igru donosi Vam portal Svijetkladjenja u suradnji sa Sportingbet kladionicom povodom Europskog prvenstva. Prva desetorica koji pogode konačan rezultat susreta Hrvatska – Portugal nagraditi ćemo sa 25€ na Sportingbet računu. U nagradnoj igri mogu sudjelovati igrači koji žive u Hrvatskoj, Srbiji i Makedoniji! 

Sudjelovati  mogu svi igrači iz ovih država, bez obzira imali u ovom trenutku račun u Sportingbet kladionici ili NE. Nakon što osvoje nagradu potrebno je imati račun u Sportingbet kladionici, te napraviti barem minimalni depozit (iznosi 10€). Naravno Sportingbet kladionica ima sjajan BONUS prilikom prvog depozita, pa tako nude čak 100% BONUSA na prvu uplatu i to do iznosa od 200€!

OTVORI SPORTINGBET RAČUN

[su_sportingbet]

Kako sudjelovati?

Sve što trebate je ostaviti vaše ime i mail, te odabrati prognozu konačnog rezultata. Kao konačni rezultat uzima se onaj u 90. minuti, a ukoliko on bude neodlučen, tada se gledaju i produžeci (jedanaesterci se neće ubrajati). Pa tako, ako nakon npr. 120. minuta igre rezultat bude 2:2, to će biti i konačni rezultat. Prva desetorica koja pogode točan konačni rezultat utakmice Portugal – Francuska i ispune uvjete nagradne igre (gore) osvojiti će 25€ na svom računu!

Važno je da obrazac (gore) popunite do početka susreta, odnosno do nedjelje u 21:00 sat, jer oni koji će obrazac pokušavati popuniti naknadno, biti će diskvalificirani.

Jedan korisnički račun (jedan mail) odnosno jedna osoba može postaviti samo jednu prognozu. Organizator nagradne igre zadržava prava prekinuti igru u svakom trenutku ili oduzeti nagradu dobitniku u slučaju da se sumnja na prijevaru.

OTVORI SPORTINGBET RAČUN

[frontpage_news widget=”32124″ name=”Kladjenje (Poveznice za na kraj teksta)”]

Oznake: