Francuska v Republika Irska: Deschamps protiv Irske sa najjačim sastavom do sada

Francuska v Republika Irska igraju danas u 15:00h. Republika Irska nije u Francusku došla samo da popuni mjesto na Euru 2016. Martin O’Neillova ekipa je bila loša u većini grupne faze, ali su odbili baciti ručnik protiv Italije i osigurali svoje mjesto u osmini finala na inicijativu i kasnim golom Robbie Bradyja.

Francuska v Republika Irska

Slična raznina borbenosti i odlučnosti će biti potrebna protiv domaćina Francuske u Lyonu.

Francuska ostaje jedan od favorita za osvajanje turnira i nešto manje od polufinala će se smatrati kao neuspjeh za Didier Deschampsa i njegovu ekipu.

Irska će u ovu utakmicu ući kao autsajder, ali to će im odgovarati sasvim u redu. Oni su opasna ekipa.

[su_bet365_euro2016_copy]

Pregled

Deschampsa nije bilo strah da eksperimentiše sa svojom ekipom na cijelom turniru. No, sada kada se približavamo ozbiljnijim fazama natjecanja od Francuza očekujemo da izvede najbolju momčad do sada. To znači da će Antoine Griezmann i Paul Pogba početi dok se očekuje da će Olivier Giroud i N’Golo Kante također biti u prvoj postavi. Također i Dimitri Payet od kojeg se očekuje osvajanje Zlatne kopačke.

Jonathan Walters je propustio sukob sa talijanskom reprezentacijom, ali se vratio na trening i očekuje se povratan od ozljede. Brady će se sigurno koristiti u ulozi napadača, dok se Wes Hoolahan nada da je uradio dovoljno da započne u prvoj postavi. John O’Shea i Ciaran Clark će vjerovatno zaigrati u prvoj postavi.

[su_bet_at_home_o_la_la]

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[/su_bet_at_home_o_la_la]

Moguće postave

Francuska: Lloris, Sagna, Rami, Koscielny, Evra, Kante, Cabaye, Pogba, Griezmann, Giroud, Payet.

Republika Irska: Randolph, Coleman, Duffy, Keogh, Ward, Hendrick, McCarthy, Brady, McClean, Murphy, Long.

Koeficijenti

Screenshot_6

Oznake: