Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

Francuska v Rumunjska: Koeficijenti i predviđanje

Francuska v Rumunjska igraju sutra u 21:00h. Na Euru 2016, koje počinje sutra, domaćini će biti u potrazi da svoju kampanju započnu sa praskom, a Bet365 nam daje odličnu ponudu za ovu utakmicu.

Francuska v Rumunjska

Euro 2016 počinje na Stade de France-u, gdje će Francuska igrati protiv Rumunjske u skupini A. Turnir počinje s onim što se čini pomalo malim koeficijentom za otvaranje prvenstva, gdje je na pobjedu Francuske koeficijent 1.30.

1

Kladioničari će možda gledati na alternativu kako bi izvukli veći koeficijent na ovu utakmicu u kojoj je na kvota na autsajdere Rumunjsku 13.0.   Možda će se neki odlučiti na ostale ponude u vezi ove utakmice kao što su Hendikep market, gdje je koeficijent na Francusku 1.80 da će dobiti utakmicu za više od dva gola razlike, a svatko tko otvori novi račun na Bet365 može dobiti bonus na prvi deposit.

REGISTRIRAJ SE! [su_bet365_euro2016]

2

Koeficijent na Francusku za osvajanje turnira je 4.0, dok se od Francuske očekuje da prođe kroz ovu grupu lagano, iako je Rumunjska bila vrlo solidna u defanzivi u kvalifikacijama.

3

OSOBNO PREDVIĐANJE: Pobjeda Francuske | KV. 1.30

4

Oznake: