Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

Gdje se kladiti? Hrvatska – Portugal

Hrvatska – Portugal je susret osmine finala Europskog prvenstva. Iako se radi o prvoj momčadi skupine D i trećeplasiranoj reprezentaciji skupine F pred nama je itekako zanimljiv susret. Kao što smo već napomenuli Hrvatska je blagi favorit po kladionicama i to ponajviše zbog sjajne igre u grupnoj fazi natjecanja i vrlo slabih izdanja Portugala na ovom EURU. Vrijednost momčadi je na strani Portugalaca, a oni u svojim redovima imaju jednog od dva najbolja nogometaša na svijetu.

Gdje se kladiti

Gdje se kladiti?

U Hrvatskoj je nastala velika euforija, a i ostatak regije kao i svijeta gaji simpatije preko igre Hrvatske. Stoga je vrlo jasno kako će se veliki broj ljudi kladiti na Hrvatsku. Igra na ovom prvenstvu, kao i individualna kvaliteta daju im za pravo. Oni koji manje prate nogomet kladiti će se navijački na Hrvatsku, pa evo kako se kreću koeficijenti u najpopularnijim kladionicama.

U zemaljskim kladionicama koeficijent na pobjedu Hrvatske je u svim kladionicama 2,70. Ukoliko na ovaj TIP uložite primjerice 200€ (~1503,20 kn) u kladionicama kao što su Germania, Hrvatska Lutrija ili Supersport, eventualni dobitak biti će 480,70€! Naravno u dobitku su oduzeti M.T. (5%) i porez na dobitak u iznosu 10%.

hrvatska - portugal

Ako pak identični iznos, 200€ (naravno iznos može biti i manji, ovo smo uzeli samo kao primjer) uplatite na pobjedu Hrvatske protiv Portugala u Betfair kladionici, vaš dobitak biti će čak 1.048,00€!

Naime, Betfair kladionica daje 100% BONUSA na prvu uplatu, tako da ako otvorite račun i uplatitr 200€ na računu nećete imati samo 200€ već će Betfair kladionica, jedna od vodećih svjetskih kladionica, udvostručiti tu uplatu pa ćete tako uplatiti 200€ (ili manji iznos) a na računu imati čak 400€.

Dakle uplatit ćete 200€ na Betfair račun, na kojem ćete istog trenutka dobiti i bonus od 200€! Ako svih tih 400€ uplatiti na pobjedu Hrvatske eventualni dobitak biti će 1.048,00€!

2016-06-24 14_50_02-Football Betting Odds _ Bet £_€10 Get £_€30 _ Betfair

KLADI SE NA HRVATSKU

[frontpage_news widget=”32124″ name=”Kladjenje (Poveznice za na kraj teksta)”]

Oznake: