Generalno gledajući: Kakve šanse kladionice daju Hrvatskoj na Euru 2016

Generalno gledajući na hrvatsku reprezentaciju u tri najbolje online kladionice na svijetu, evo kakve šanse im one daju na jednom od najvećih nogometnih takmičenja.

Generalno gledajući

Vrijeme istječe takozvanoj hrvatskoj ‘zlatnoj generaciji’, ali ovog ljeta turnir u Francuskoj bi im mogao biti posljednja šansa da učine nešto na velikoj sceni. Cijela bivša država će navijati za njih i držati im fige.

Kakve šanse im kladionice daju na Euru ove godine? Po onom što sam ja do sada vidio vrlo dobre, kada je u pitanju prolaz skupine i ulazak u osminu finala. Hrvatska se nalazi u skupini D sa Španjolskom, Turskom i Češkom Republikom. Neki je zovu i grupa smrti, ali u odnosu na Tursku i Češku Republiku, Hrvatska je favorit, a za Španjolsku ćemo reći samo da je jedan od favorita za osvajanje ovog prvenstva i to je dovoljno. Ispod imamo tri najveće online kladionice na svijetu i šanse koje one daju Hrvatskoj da prođe skupinu D i dođe do osmine-finala. Bet365 daje kvotu 1.36, dok je na Betfair i Bet-at-home nešto manja 1.30. Nije velika razlika, ali dobro je znati ove informacije za one koji će se kladiti na Hrvatsku.

Screenshot_16 Screenshot_17 Screenshot_18

Zatim šanse koje je Hrvatska dobila da prođe u četvrtfinale Eura 2016 su također solidne, s obzirom da je ovaj put Bet365 dao manju kvotu nego li je to Betfair. Razlike su minimalne, ali navest ćemo da je 2.50 kod Bet365, a 2.62 kod Betfaira.

Screenshot_20

Screenshot_19

Nastavljamo sa našim ‘generalno gledajući’ šansama Hrvatske, ali sada za prolaz u polufinale, što nije nemoguće, jer Hrvatska ima vrlo dobar tim ove godine. Mnogo pažnje pada na sredinu terena što je i razumljivo. Luka Modrić i Mateo Kovačić su tu iz Real Madrida, zatim Ivan Rakitić koji je redovan za Barcelonu. Dubina i raznolikost na tim pozicijama je impresivna za hrvatsku reprezentaciju. I ne samo na sredini terena, nego i u obrani, gdje imaju Darija Srnu, koji je veliki vođa, zatim Šime Vrsaljka jednog od najboljih prodornih igrača u Seriji A i u napadu Mario Mandžukić koji bi mogao zasijati na ovogodišnjem Euru. Koeficijenti su se ovaj put podudarili kod Bet365 i Betfair kladionice, gdje vidimo da je 5.00. Što je vrlo dobro s obzirom da još uvijek ne znamo protivnike u tim fazama takmičenja.

Screenshot_22 Screenshot_23

Da li vjerujete da Hrvatska može do finala? Naravno da uvijek postoji nada i svi se nadamo tome, ali ukoliko želite da igrate na kladionici da će Hrvatska doći do finalne faze takmičenja možete to uraditi ispod, a evo i šanse koje su na Bet365 i Betfairu date Hrvatskoj.

Screenshot_25Screenshot_24

I trenutak o kojem cijela nacija sanja, a to je osvajanje ovogodišnjeg Europskog prvenstva u Francuskoj. Izdvojili smo kladionice Bet365, Betfair i Bet-at-home i one su dale ove šanse hrvatskoj reprezentaciji. Bet365 i Betfair su dale isti koeficijent koji iznosi 26.00, dok je Bet-at-home dao kvotu 25.00.

332211

Što se tiče najboljih strijelaca hrvatske reprezentacije najbolje šanse da će biti prvi strijalac date su Mario Mandžukiću što je i razumljivo, zatim ga prate Ivan Perišić i Nikola Kalinić.

Screenshot_27Screenshot_26

Ostavite svoj komentar..

Oznake:

Share This

Podijeli sadržaj!

Sviđa ti se sadržaj? Podijeli ga sa prijateljima, biti će ti zahvalni na dobitku ;)