Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

Hrvatska – Portugal, tko je favorit po kladionicama?

Hrvatska – Portugal u svakom slučaju bi trebao biti sjajan dvoboj u osmini finala Europskog prvenstva. Obje reprezentacije bile su prije turnira etiketirane, kao momčadi koje bi mogle iznenaditi i otići do kraja. Portugal je u tim prognozama imao nešto bolje šanse da ode do kraja na samom prvenstvu. Situacija se ipak promijenila od kako počeo EURO.

Hrvatska - Portugal

Hrvatska – Portugal

Kladionice daju prednost Hrvatskoj

Primjerice gotovo sve kladionice daju prednost Hrvatskoj u susretu osmine finala, što je jasan pokazatelj da su vatreni ostavili sjajan dojam u grupnoj fazi. Hrvatska tako po gotovo svim kladionicama ima veće šanse da uzme naslov, nego što to ima Portugal. Ista je stvar i ako gledamo međusobni susret. Iako nikada nije Portugalu postigla pogodak i pritom doživjela tri poraza Hrvatska je blagi favorit na kladionicama.

[su_betathome5besplatno]

Momčad Portugala ima u svojim redovima najboljeg igrača Europe, ali ni to im nije dovoljno s obzirom na lošu formu prikazanu u grupnoj fazi. Sa druge strane Hrvatska je ostavila možda i najbolji dojam na EURU u Francuskoj i samim time istaknula kandidaturu za naslov. Hrvati su prekinuli niz od 14 susreta bez poraza Španjolske na EURU i to je svakako podatak zbog kojeg su u najužem krugu favorita.

U četiri vodeće kladionice koeficijenti su sljedeći:

Bet365

KLADI SE NA SUSRET HRVATSKA - PORTUGAL

KLADI SE NA SUSRET HRVATSKA - PORTUGAL

KLADI SE NA SUSRET HRVATSKA - PORTUGAL

KLADI SE NA SUSRET HRVATSKA - PORTUGAL

Najbolji koeficijent na pobjedu Hrvatske je u Bet-at-home kladionici koja nudi koeficijent od 2.64, a ista je situacija i za pobjedu Portugala na koju je koeficijent 2.98. I u ostalim kladionicama situacija je vrlo slična, sa tek nešto manjim koeficijentima.

Napominjemo kako se za susret sa Portugalom u sastav vraća Luka Modrić, te vjerojatno i Mario Mandžukić čime bi Hrvatska trebala biti još jača nego u susretu sa aktualnim europskim prvacima Španjolcima.

 

 

Oznake: