Island v Mađarska: Pregled, moguće postave i koeficijenti

Island v Mađarska igraju u 18:00h. Dva Euro 2016 iznenađenja će danas da igraju međusobni susret u Marseille-u. Eventualna pobjeda bilo kojeg od ova dva tima bi značila dobre šanse da se kvalifikuju u knock-out fazu.

Island v Mađarska

Doista, Mađarska pobjeda od 2-0 nad susjedima Austrijom u uvodnom krugu natjecanja im je dala krila. Kada bi prikupili još tri boda iz ove utakmice, bilo bi im zajamčeno mjesto u knock-out fazi.

Međutim, oni ne mogu pobijediti ukoliko to Island ne dopusti. Nastup Islanda protiv Cristiana Ronalda i njegovog Portugala su zarobile europska srca svojim snažnim, energičnim i predanim nastupom kako bi osigurali remi protiv favorita njihove skupine.

Nakon što su zaradili svoj prvi bod na otvaranju turnira, Island može biti bolji protiv Mađarske ekipe koja je navodno trebala da bude jedna od najgorih za vrijeme turnira. Tri boda i Island može početi da sanja o dužem boravku u Francuskoj.

[su_betathome5besplatno]

Pregled

Nakon što su njihove ekipa prkosila predviđanjima na otvaranju, ni Mađarska, ni Island ne bi trebali praviti velike promjene u sastavima. Zoltan Stieber je impresionirao nakon ulaska sa klupe u pobjedi protiv Austrije i može se nadati da će preuzeti mjesto Zoltana Gere, koji ima 37. godina i mogao bi biti umoran, a i tu je činjenica da Mađarska ima tri utakmice u osam dana. Iako se borio veći dio utakmice Adam Szalai je vjerovatno osigurao mjesto u vodećoj liniji Mađarske.

Island vjerovatno neće praviti velike promjene u svojoj ekipi i trebali bi nastaviti sa dva igrača u napadu, gdje se vjeruje da će juriti za pobjedom, koja bi im mogla osigurati prolaz u knock-out fazu.

[su_bet365_euro2016_copy]

Moguće postave

Island: Halldorsson, Saevarsson, Siguardsson, Arnason, Skulason, Gudmundsson, Gunnarsson, Sigurdsson, Bjarnason, Sigporsson, Bodvarsson

Mađarska: Kiraly, Fiola, Guzmics, Lang, Kadar, Nemeth, Nagy, Kleinhesiler, Stieber, Dzsudzsak, Szalai

Ostavite svoj komentar..

Oznake:

Share This

Podijeli sadržaj!

Sviđa ti se sadržaj? Podijeli ga sa prijateljima, biti će ti zahvalni na dobitku ;)