Italija v Švedska: Pregled, moguće postave i koeficijenti

Italija v Švedska igraju danas u 15:00h. Italija se suočava sa Švedskom u petak poslijepodne gdje će biti u mogućnosti da rezerviše svoje mjesto u knock-out fazi Eura 2016.

Italija v Švedska

Antonio Conte-ova ekipa se ne spominje među favoritima prije početka turnira, ali je pobijedio jednog od glavnih favorita, ekipu Belgije u svojoj uvodnoj utakmici i čini se da će ekipa Antonio Conte-a otići daleko na ovom turniru.

Sadašnja ekipa Azzurra možda nije jednako talentirana kao i mnogi njihovi prethodnici, ali što je najvažnije da oni povlače u istom smijeru.

Švedska dolazi u ovu utakmicu nakon razočaravajućeg remija sa Republikom Irskom i Zlatan Ibrahimović mora da se probudi i zauzme za svoju ekipu.

Screenshot_39

[su_betathome5besplatno]

Pregled

Leonardo Bonucci, Giorgio Chiellini, Eder i Thiago Motta su dobili kartone protiv Belgije i mogli bi biti malo disciplinovaniji. Još jedno upozorenje bi moglo rezultirati da bilo koji od njih propusti finalnu utakmicu Italije u skupini. Bek Manchester Uniteda Matteo Darmian mogao bi napraviti mjesta za Mattia De Sciglio-a, a Graziano Pelle je propustio nedavni trening i on je pod sumnjom.

Švedska će biti be Mikael Lustiga, koji je prisiljen van terena nakon što je pokupio ozljedu protiv Irske. On će vjerovatno biti zamijenjen od strane Erik Johanssona, dok bi se Victor Lindelof mogao prebaciti na desni bek.

Moguće postave

Italija: Buffon, Barzagli, Bonucci, Chiellini, Candreva, Parolo, De Rossi, Giaccherini, De Sciglio, Pelle, Eder.

Švedska: Isaksson, Lindelof, Johansson, Granqvist, Olsson, Larsson, Lewicki, Kallstrom, Forsberg, Berg, Ibrahimovic.

Koeficijenti

Screenshot_40

Oznake: