Kartoni i suspenzije: Tko se vraća, a tko propušta četvrtfinale Eura 2016

Kartoni i suspenzije su današnja glavna tema, jer skoro svi igraju tu specijalnu okladu na kladionici. U našoj želji da vas izvjestimo i damo vam sve potrebne informacije u vezi suspenzija i kartona, ovo će biti brz pogled na igrače koji se vraćaju ili su već suspendirani za četvrtinifinale Eura 2016.

Kartoni

Kako Euro 2016 ulazi u četvrtfinalnu fazu, možemo pogledati igrače koji nemaju pravo igrati u četvrtinifinala. Također ćemo pogledati igrače koji su se vratili sa suspenzije i ispunjavaju uvjete za igranje u njihovim timovima u odgovarajućim utakmicama.

Igrači koji će propustiti četvrtfinale Eura 2016

Belgijski branič Thomas Vermaelen otvara popis igrača koji će propustiti četvrtfinale Europskog prvenstva zbog suspenzije. Crveni vragovi se suočavaju sa Velsom u četvrtfinalu, utakmica u kojoj bi Vermaelen igrao ključnu ulogu u zaustavljanju smrtonosnog Gareth Balea. Francuska će također igrati bez Adil Ramija i N’Golo Kantea, dok će Thiago Motta biti odsutan za selekciju Italije zbog suspenzije također.

[su_bet365_euro2016_copy]

Igrači koji su se vratili sa suspenzije

Poljski veznjak Bartosz Kapustka se vraća u početni sastav nakon što je suspendiran za nesmotren prekršaj nad Andriy Yarmolenkom u pobjedi nad Ukrajinom od 1-0.

Dobili smo informaciju da se kartoni brišu nakon četvrtfinala! Dakle svi oni igrači koji do sad nemaju karton mogu ga dobiti u četvrtfinalu i odmah će im biti i obrisan. UEFA je to uvela kako se nebi desilo da zvijezde i mnogi igrači propuste finale…što znači da bi u ovim utakmicama moglo biti više kartona tako da ne bi bilo loše igrati neki over.

Screenshot_36Screenshot_37Screenshot_40

UPLATI

Oznake: