Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

Kladionica: Španjolska vs Češka, 13. lipanj

EURO je počeo! Pred nama je dosta kvalitetnih utakmica, ali i onih ne tako atraktivnih. U ovom tekstu ćemo govoriti o susretu koji igraju Španjolska i Češka Republika koji se igra u ponedeljak, 13. lipnja u 15:00. U ovom tekstu ćemo vam ponuditi koeficijente koje vam daju renomirane britanske kladionice – Bet365 i Betfair!

Španjolska

Konačni pobjednik?

španjolska1

Jasno, Španjolska je favorit u utakmici protiv Češke, ali svi znamo da španjolska reprezentacija i nije više tako dominantna kao što je bila prethodnih godina. Nakon neuspjeha na Svjetskom prvenstvu, ‘Furiji’ je imperativ ‘osvetiti’ SP. Prema mišljenju nekih, Španjolska je jedan od favorita za osvajanje, ali prema našem mišljenju ‘Furija’ nije ono što je bila prethodnih godina, trenutno, na Europskom prvenstvu ima kvalitetnijih momčadi.

No, sigurno je da Češka nije realan suparnik Španjolskoj na koju bet365 daje koeficijent 1.50 što je i više nego dobar koficijent. Ista kladionica vam daje 4.33 na neriješen ishod, te čak 8.00 na pobjedu Češke.

betfair1

Ukoliko bi se prije odlučili za Betfair kladionicu, ne bi puno više ni dobili, a ni izgubili. Britanska kladionica daje identične tečaje i na Španjolsku i na neriješen susret, ali nešto manji na pobjedu Češke Republike. Kao što vjerovatno već znate, prednost Betfaira u odnosu na Bet365 je sjajni bonus dobrodošlice od čak 200 EURA!

[su_betfair_200eura]

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[/su_betfair_200eura]

Pobjednik poluvrijeme/kraj?

španjolska3

Odličan tečaj daju obje kladionice! 2.25 na pobjedu Španjolske i u prvom, i u drugom poluvremenu. U pripremnoj utakmici protiv Južne Koreje španjolska reprezentacije je slavila sa 6-1, a Češka je protiv iste reprezentacije poražena sa 2-1, što nekima dovoljno govori kolika je razlika između Španjolske i Češke, no ovo je Europsko prvenstvo, niko nije došao sa bijelom zastavicom, pa tako ni Češka.

betfair3

Over/under golova?

španjolska2

Ovo bi mogla biti dobra oklada! Koeficijent bet365 kladionice na preko 2.5 gola na utakmici je 2.05 što nije nimalo loše. Svi znamo kakav nogomet igra Španjolska – dominantan, sa puno posjeda, mogu stvoriti šansu ni iz čega. Tako da, over 2.5 nimalo loša ideja!

betfair2

Betfair se u ponudi under/over 2.05 ne razlikuje puno, ali imaju dosta dobre ostale granice – 0.5 , 1.5 , 3.5 , 4.5 , 5.5 , 6.5 , 7.5 , 8.5

Oznake: