Ko je favorit kladionica za nasljednika Roya Hodgsona na mjesto engleskog izbornika?

Dosadašnji izbornik Engleske, Roy Hodgson sinoć je dao ostavku nakon eliminacije od Islanda u osmini finala Europskog prvenstva u Francuskoj. 68-godišnjak je bio zadužen četiri godine nakon što je zamijenio talijanskog stručnjaka Fabija Capella, ali je pobijedio samo tri od 11 utakmica na velikim turnirima.

kladionica

“Žao mi je, morat će se završiti na ovaj način, ali takve stvari se događaju.Sada je vrijeme da netko drugi nadgleda napredak gladne i iznimno talentirane skupine igrača. Oni su bili fantastični i učinili su sve što sam tražio od njih. Nadam se da ćete i dalje moći gledati Englesku momčad na nekom velikom turniru uskoro.”, rekao je Roy Hodgson na sinoćnoj press konferenciji engleske reprezentacije.

Bet365 banner 300x250

Već smo napisali tekst u kojem smo predstavili kandidate koji će biti u konkurenciji za nasljednika na mjesto engleskog izbornika, a u ovom tekstu ćemo vam predstaviti koficijente kojem vam daju Bet365 i Betfair kladionica.

betfair

Kao i mnogi mediji, tako i Betfair kao prvog kandidata za nasljednika vidi Garetha Southagatea na kojeg nude koeficijent 2.75. Tako da bi, primjera radi, na uloženih 100 eura da će Southgate biti novi izbornik dobili 275 eura. Drugi favorit je Glenn Hoddle koji je u svojoj trenerskoj karijeri vodio Swindon Town, Chelsea, Southampton, Tottenham i Wolverhampton.

Bio je i izbornik engleske reprezentacije od 1996. do 1999. godine. Na njega Betfair nudi tečaj čak 7.00. Na fotografiji iznad možete pogledati cijelu lisu koju vam nudi Betfair.

bet365

Bet365 kladionica nudi vam nešto slabiji kofeicijent na prvog favorita, Garetha Soutgatea – 2.50, dok vam Betfair nudi koeficijent za 0.25 veći. Tako da bi eventualna razlika u dobitku na uplatu od 100 eura bila 25 eura. Međutim, Bet365 se može pohvaliti većim koeficijentom na drugog favorita, Glenna Hoddlea – 8.00, za razliku od Betfaira koji nudi 7.00 za istu okaldu. Na Eddieja Howea je isti koeficijent u obje kladionice – 9.00.

[su_bet365_euro2016_copy]

Uostalom, sami procijenite koja vam kladionica nudi bolje koeficijente, te koja vam više odgovara. Vrijedi napomenuti da Betfair trenutno ima odličnu promociju gdje vam daju 100% bonusa na uplatu do 200 eura. Primjera radi, uplatite 200 eura na račun, a dobit ćete 400 eura za klađenje, što će vam svakako odlično doći s obzirom da se bliži završnica Europskog prvenstva u Francuskoj.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

Ostavite svoj komentar..

Oznake:

Share This

Podijeli sadržaj!

Sviđa ti se sadržaj? Podijeli ga sa prijateljima, biti će ti zahvalni na dobitku ;)