[LUDO] Koeficijent 8,00 na Francusku protiv Islanda!

NetBet kladionica u suradnji sa SvijetKladjenja portalom daje besplatnu okladu svim igračima koji otvore račun za utakmicu Francuska-Island! Naime, daju nevjerojatan koeficijent od čak 8,00 na pobjedu Francuske, a uz to vraćaju novac u slučaju promašaja! Koeficijent 8,00 na Francusku pobjedu protiv Islanda je daleko najveći koeficijent po kojem se možete kladiti, jer u drugim kladionicama se koeficijent kreće od 1,42 do 1,45!

Francuska - Island Netbet 2

NetBet je kladionica koja se probija zaista velikom brzinom i ima bogatu ponudu i vrlo dobre koeficijente, a ukoliko još uvijek nemate račun u ovoj kladionici sada Vam je jedinstvena prilika da to promijenite. Naime ukoliko otvorite račun u NetBetu prije utakmice Francuska – Island koja je na rasporedu u nedjelju u 21:00 sat, možete se kladiti na Francusku po koeficijentu 8,00! Naravno ovaj dvoboj nudi Vam veliku sigurnost, jer Francuska je veliki favorit u ovom susretu. Na Francusku možete igrati sa 5€ po koeficijentu 8, te tako možete banku “podebljati” na 40€, a ukoliko Francuska ne svlada Island NetBet Vam vraća vaš ulog. Stoga je ovo zapravo besplatna oklada i valja se je iskoristiti.

ISKORISTI BESPLATNU OKLADU

NetBet nema često promocije za naše tržište, pa svakako treba iskoristi ovako sjajne prilike. Ova promocija kodnog imena BESTODDS Primjerice ukoliko otvorite račun u NetBetu i uplatite 10€, te s  5€ igrate na Francusku u slučaju da Francuska dobije Vi na svom računu imate 40€ + 5€! Složiti ćemo se da je to lijepa banka za daljnje igranje, s obzirom na prvi ulog. Naravno ako Francuska ne pobjedi Vama se vraća vaših 5€ uloga i s njima možete nastaviti igrati u NetBet kladionici. Ova akcija vrijedi za države s prostora ex-Jugoslavije, a dolje Vam je i slika kao potvrda toga.

NetBet dokaz

UPLATI NA FRANCUSKU PO KOEF. 8

Kako iskoristiti promociju?

Promociju iskoristiti, odnosno kladiti se na Francusku po koeficijentu 8,00 je vrlo jednostavno. Evo koraka:

  1. Otvoriti preko linka ili gumba na ovoj stranici kako bi dobili kod: BESTODDS
  2. Napraviti depozit
  3. Uplatiti pojedinačnu okladu na pobjedu Francuske protiv Islanda
  4. Ukoliko Francuska ne pobijedi vraćaju vam se vaši novci na račun

OTVORI RAČUN SA BESTODDS KODOM

 

Oznake: