Miroslav Klose prognozirao: Tko večeras postiže gol protiv Francuske?

Miroslav Klose prognozirao da će Thomas Muller postići gol večeras protiv Francuske u polufinalu Europskog prvenstva. Miroslav Klose i dalje vjeruje u njemačkog napadača Thomas Mullera i vjeruje da će postići svoj prvi pogodak na Europskom prvenstvu ovog ljeta, rekavši za Sport 1: “On se nikada ne predaje.”

Miroslav Klose prognozirao

Klose, vodeći strijelac Njemačke svih vremena sa 71 gol u 137 utakmica, bio je dio uspješne kampanje Svjetskog prvenstva 2014. godine gdje je zabio pet puta.

[su_reklama]

Muller je takošer postigao pet na Svjetskom prvenstvu 2010. godine, ali je ostao bez golova kada je Njemačka bila u polufinalu na Euru 2012, a tek treba da se upiše u listu strijelaca u Francuskoj ovog ljeta.

Bayern Munchenova zvijezda je također promašio jedanaesterac protiv Italije prošle subote, ali Klose, koji je u mirovini nakon posljednjeg Svjetskog prvenstva, rekao je da vjeruje u Mullera i vjeruje da večeras može postići gol.

Screenshot_8

UPLATI

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

Govoreći prije večerašnjeg polufinala sa domaćinima Francuskom, 38-godišnjak je rekao: “Uvjeren sam da će Muller napokon postići gol. Imam osjećaj da hoće.”

Mullerov posljednji gol je pao na Svjetskom prvenstvu nakon što su srušili Brazil sa 7-1, 8. srpnja prije dvije godine, ali Klose nije zabrinut zbog Mullera.

“Uvijek se mogu dogoditi ovakve stvari jednom napadaču”, rekao je Klose. “Ali ja vidim druge stvari. On je uvijek motiviran, daje uvijek sve od sebe za tim i naprono radi kako bi napredovao. Najvažnije je da on nikada ne odustaje.”

“Ako on postigne odlučujući gol u finalu, baš kao i Mario Gotze 2014. godine, nitko neće reći ništa o njegovim propuštenim šansama do sada.”

Screenshot_3

UPLATI

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

Oznake: