NAGRADNA IGRA: Pogodi točan rezultat utakmice Poljska-Portugal

SvijetKladjenja portal u suradnji sa Betfair kladionicom svakodnevno donosi nagradne igre povodom EURA2016.

Sve što trebaš jest predvidjeti točan rezultat utakmice Poljska-Portugal i osvojiti 10€ za klađenje!

OTVORI BETFAIR RAČUN

Uvjeti sudjelovanja

Ovu nagradnu igru donosi portal Svijetkladjenja u suradnji sa Betfair kladionicom povodom EURA2016. Prvu petoricukoji pogode konačan rezultat susreta Poljska-Portugal nagraditi ćemo sa 10€ na Betfair računu.

Sudjelovati  mogu igrači iz ovih država, bez obzira imali u ovom trenutku račun u Betfair kladionici ili ne. Nakon što osvoje nagradu potrebno je otvoriti račun u Betfair kladionici, te napraviti barem minimalni depozit (iznosi 10€). Naravno Betfair kladionici daje sjajan BONUS prilikom prve uplate, pa tako daju čak 100% BONUSA na prvu uplatu i to do iznosa od 200€!

OTVORI BETFAIR RAČUN

Kako sudjelovati?

Sve što trebate jest postaviti prognozu točnog rezutata utakmice te ostaviti ime i email kako bi mogli kontaktirati dobitnike. Kao konačni rezultat uzima se onaj u 90. minuti, a ukoliko on bude neodlučen, tada se gledaju i produžeci (jedanaesterci se neće ubrajati). Pa tako, ako nakon npr. 120. minuta igre rezultat bude 2:2, to će biti i konačni rezultat.

Važno je da obrazac (gore) popunite do početka susreta, odnosno do četvrtka u 21:00 sat.

Bet365 banner 300x250

Jedan korisnički račun (jedan mail) odnosno jedna osoba može postaviti samo jednu prognozu. Organizator nagradne igre zadržava prava prekinuti igru u svakom trenutku ili oduzeti nagradu dobitniku u slučaju da se sumnja na prijevaru.

OTVORI BETFAIR RAČUN

Ostavite svoj komentar..

Share This

Podijeli sadržaj!

Sviđa ti se sadržaj? Podijeli ga sa prijateljima, biti će ti zahvalni na dobitku ;)