NAJBOLJI IGRAČ EURA 2016

EURO je stigao u svoju završnicu i preostale su četiri reprezentacije od kojih će jedna postati novi europski prvak i naslijediti na tronu Španjolsku reprezentaciju. Uz to tko će biti novi prvak, svakako je glavno pitanje i to tko će biti najbolji igrač turnira. Do sada su svakako glavni favoriti Gareth Bale, Dmitri Payet i Antoine Griezmann.

Kandidati za najboljeg igrača

Ovaj poredak ipak će najviše ovisiti o tome tko će osvojiti turnir, jer igrač koji se ne plasira u finale unatoč sjajnim igrama neće imati prevelike šanse da bude najbolji igrač EURA. Pokušati ćemo izdvojiti igrače koji uopće imaju šansu za osvajanje ove nagrade. Najjednostavniji je posao u susretu Portugala i Walesa, jer tu su samo dvojica igrača kandidati za ovu nagradu, a to su Bale i Ronaldo. Dok Bale igra odličan turnir njegov problem je što Wales ipak nije favorit u ovom susretu, a ni favorit za osvojiti naslov. S druge strane Ronaldo igra za njegove standarde vrlo loš turnir, ali opet teško je očekivati da netko drugi iz redova Portugala može ponijeti titulu najboljeg igrača. Portugal ipak ima veće šanse da ode do finala i eventualnog naslova, a ne treba zaboraviti i kako je Ronaldo velika zvijezda, pa će mu se vjerojatno barem malo podilaziti u ovakvim izborima. Na Balea je koeficijetn u Bet365 kladionici 8.00, dok je na Ronalda koeficijent 9.00!

[su_bet365_euro2016_copy]

U drugom polufinalnom paru ipak je puno teže predvidjeti tko su favoriti, jer je susret vrlo izjednačen i šanse su 50-50. Da bi stvar bila teža teško je sa sigurnošću izdvojiti najboljeg igrača određene reprezentacije. Ipak kod Francuske su to svakako Dimitri Payet i Antoine Griezmann koji su i po kladionicama vodeći kandidati s koeficijentom 4.33 i 5.5o. U Njemačkoj je teško izdvojiti najboljeg igrača, je Muller je do sada podbacio, Neuer će teško biti izabran, jer vratari teško osvajaju ovu nagradu, pa se kao glavni kandidati ističu Kroos i Ozil koji su do sada ipak pokazali najviše. Koeficijent na Kroosa je 12.00, a na Ozila čak 21.oo. Trenutno su koeficijenti sjajni, jer je teško predvidjeti tko će ući u finale. Kada saznamo finaliste taj će izbor spasti vjerojatno na samo tri imena, Bale ili Ronalda ili neki od dvojca Francuske i Njemačke.

Euro Soccer BONUS

Ako se realno gleda teško da će netko od drugih igrača biti toliko dominantan u polufinalu, a u finalu će svakako pobjednik susreta Francuska – Njemačka biti favorit u susretu s pobjednikom susreta Portugal – Wales. Stoga najveće šanse realno gledajući bi trebali imati igrači Francuske ili Njemačke, ali već se vidjelo kako ovaj turnir donosi velika iznenađenja.

Ukoliko imate svog kandidata, najbolje je da to uplatite prije polufinalnih susreta, jer će nakon njih koeficijent biti puno manji. Ono što je dosta izgledno da će ova nagrada otići u ruke nekog od gore navedenih igrača, a to su: Ronaldo, Bale, Kroos, Ozil, Payet ili Griezmann.

NAJBOLJI IČRAČ EURA 2016 -UPLATI-

Bet365 banner 300x250

Ostavite svoj komentar..

Oznake:

Share This

Podijeli sadržaj!

Sviđa ti se sadržaj? Podijeli ga sa prijateljima, biti će ti zahvalni na dobitku ;)